Syksyn korentoja!


Jippii, löytyyhän niitä vielä! Oli sama tunne kun olisi mennyt ystäviä tapaamaan. Tämä kuva on otettu Ankkalammella, jännästi meripihkanväri löytyy tästä korennosta.


En olisi tosiaan ikinä uskonut, että vieläkin näitä lammella lentelee, sillä sää oli varsin kylmä jo, +15 C ja aurinko näyttäytyi silleen pikapikaa. Itsellekkin tuli välillä vilu.


Tämän kuvan otin pokkarilla (Sony), sillä Vanajaveden rantareitillä pidin järkkärissä makroputkea ja kuvasin sitten pokkarilla kaikki vähän kauempana olevat kohteet. Näin ei jatkuvasti tarvinut olla putkea vaihtamassa, vaan pystyi keskittymään kuvaamiseen. :)

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Ihanaa, löysit vielä. Todellakin tuo tunne kuin menisi ystävää tapaamaan kun nämä lentävät luokse. Hienon joukon saitkin kuvattua ja hieno oli taktiikkasikin.
Täällä pitäisi jälleen huomenna olla sen aurinkoisen päivän, mikä piti olla tänään :(
Vikki sanoi…
Kauniit kuvat!
Näitä on ollut niin kiva katsella toisilta kun en itse saanut kuvattua juuri ollenkaan.
Saraheinä sanoi…
Kyllä ne näköjään viimeiseen saakka lentelevät ja yrittävät varmistaa, että sudenkorentoja olisi vielä ensi kesänäkin :). Hienoja, tarkkoja kuvia!
Pasi Lepola sanoi…
Onneksi olkoon hyvästä saaliista! Vielä riittää siis korentoja vaikka ollaan syyskuun puolessa väliä.

Ihan hyvin toimii tuo Sonyllä napattu kuva järkkärikuvien rinnalla, en välttämättä olisi huomannut, jos et olisi sanonut. No, onhan noissa pientä eroa, kun tarkemmin katsoo, mutta silti.