Talvi tulee, oletko valmis?

Ilmatieteen laitoksen ja Forecan ennusteet huomiselle ovat hieman erilaiset, mutta pakkasta lupaavat kumpikin ja lumisadetta! Foreca enemmän auringonpaistetta kuitenkin arvelee meille tulevan, joten kannatan nyt sen ennustetta. Olenko valmistautunut? No, joo osittain kyllä. Viime talven talvikengät menivät jo keväällä roskiin ja uusia ei oo vielä ostettu. Syksytakki on vielä käytössä. Ajan vanhalla autollani, joka on siis jo tyttärien käyttöön luvattu, mutta se on nyt ainoa biili, jossa on talvirenkaat. Elikkä konfiskeeraan sen takaisin omaan käyttöön, kunnes kitkat on alla omassa autossa.

Taisin jo aikaisemmin kertoa, että ostin sellaisen sporttikerraston kun mies sellaista ehdotti. Kun kysyin hintaa, niin kuulemma 20 euroa. Ok. voin mä sen maksaa. Kuulemma puoleen hintaan. Paitsi, siis se olikin niin, että paita ja housut erikseen! Meinasin alkaa siinä kohtaa vähän kakomaan! Saa olla aika erinomainen vaate nyt sitten. Kokeilin sitä ja poikkeuksellisesti räpsäsin tästä ihmeihokkaasta kuvankin! Mielenkiintoiset nuo harmaat koristeraidat, onko niiden tarkoitus hoikentaa? Kohdistetaanko osat yhteen niiden avulla vai mikä? Yksi tyttäristä sanoi, että "Sä näytät ihan hiihtäjältä!" Minusta se oli aika kivasti sanottu! Sitä ei nyt tullut esille, että missä sarjassa tosin! :)

Onneksi huomenna on perjantai, tänään tuli heitettyä pari tuntia ylitöitä, joten pääsen toivon mukaan huomenna kotiin normia aikaisemmin. Iso lintuparvi lenteli meidän nurkilla iltasella, melkein sanoisin niiden olleen tilhiä! Se hieman pyylevämpi vartalonmuoto antoi sellaista osviittaa, rastaat ovat virtaviivaisempia.
tv. Tillariina-tilhi

Kommentit

Harry Kalenius sanoi…
Toi sporttikerrasto voi olla hyvä juttu talvella. Kerro kun kokemusta karttuu oliko hyvä. Saas nähdä millaiseksi kelit huomenna yltyy. Meilläkin vaimo ja poika kävi hakemassa talvirenkaat jo autoon valmiiksi ja jos aamu on kovin luminen,niin vaihtavat ne alle ennen vaimon töihinlähtöä.
Harakka sanoi…
Voi juku, en taida olla vielä valmis talven tuloon!
Ei se saisi nt ihan vielä tulla, hö!
Sulla on ainaskin lämmin kerrasto, että siten oletkin jo valmis talven vastaan ottamaan!
Tiitsa sanoi…
Talvi varusteet läpi käyty, kengät pitää ostaa kovemmille pakkasille, muuten pitäisi pärjätä. Tänään oli pakkasella koko päivän ja aurinko paistoi, huomiseksi on illasta luvattu lumisadetta.
Ps tilhet näin tänään ;) Huomenna kuvia.
Marru sanoi…
Täällä tulee nyt taivaantäydeltä lunta alas!!! Ikävä kyllä se harvemmin on tähän aikaa pysyvää...
Eikös tuo oo ihan edullinen urheilukerrastoksi (sanoo se joka on toooosi nuuka nykyään) :)
En ole valmis ollenkaan! Talvikengät jäivät Itä-Suomeen. Täällä Hesassa on nyt lunta.
Katriina sanoi…
Hyvälaatuinen kerrasto haukkuu varmasti hintansa. Hiihdät sitten Simpsakat-sarjassa!