Betonihelvetti ja konnuus!


Tälläinen näkymä on mun työpaikan takapihalta! No, onneksi ei oo sama näkymä mun työhuoneesta. Iskisi muuten varmaan jonkin tason angsti päälle. Minulla ikkunasta näkyy ihan kiva metsämaisema, tie ja asfalttipiha! Tämä on kai jonkinlainen viljasiilo. Voin sanoa, että on ISO rakennus.

Viime viikolla (ti) huomasin työmatkalla tällaisen feikkipeuran! Ekalla kerralla säikähdin todella kun oli jo hämärää. Siinä jalka meni jo jarrulle ja valmistauduin äkkijarrutukseen. En oikein keksinyt, että mikä idea tällä oikein oli?  Eilen se oli kuitenkin onneksi viety pois! Lumesta näki, että oli siinä muutkin tehneet jo äkkijarrutusta. Helposti tulee vaan peräänajoja.


Kommentit

marjukka sanoi…
On jollain ollut ruuvit löysällä, kun tuollaisen vaaran paikan oli järjestänyt.
Harakka sanoi…
Tollanenhan on oikeestaan aika vaaralistakin.
Tulee peränajoja ja sitten virhearviointeja, voi vaikka toiselle kaistalle yht`äkkisesti ajaa joku!
Onneksi on poistettu...kukahan tällasenkin ihme jutun on sinne laittanut ja miks?
orvokki sanoi…
Uskomattoman tyhmiä, jotka tuollaista leikkiä harrastavat. Jostain he tuon ison (ilmeisesti) pahvisen otuksen on raahanneet tienposkeen, ei voi olla edes vahingossa jäänyt. Eikä naturalismitaiteeksikaan tuota voi nimittää.
Pöhköä.
Pirkkoinkeri sanoi…
Onpa massiivinen rakennus. Ankeaa tuota olisikin jatkuvasti katsella. Ei voi sanoa muuta kuin, että on jollain välähtänyt pahemman kerran. Tottahan tuommoiseen otukseen reakoi.
Karttu sanoi…
Onpa ruma rakennus kerta kaikkiaan!

Ja voi hitto tuota tekopeuraa, vähänkö tuollaista säikähtäisi!
Tillariina sanoi…
Katsoin ohi mennessäni sitä feikkipeuraa tarkemmin, se oli tosi huolella tehty. Minusta se materiaali oli enempi vaneria ja peuran jalat oli tuettu puupalikoilla, että pysyy paremmin pystyssä. Ajattelin, että jos se on tehty ampumisharjoituksiin, mutta sitten joku vekkuli keksinyt, että säikäytetäänkin ajajia sillä!
alp sanoi…
Muy buena toma de la nieve desde el coche. Un saludo desde Murcia.