Lisse metsäretkellä!


En tiedä miksi Lissen kuvaaminen on niin vaikeaa! No, se vaan on. Kävimme 44 min kävelylenkillä tuossa lähimetsikossa. Reitti oli 1 ½ km pitkä. Ihan vimpat metrit iski meidän kisuneidillä väsy ja piti kantaa välillä sylissä. Lissen kunto on ehkä myös päässyt vähän repsahtamaan, sillä viimeisen kuukauden aikana ovat kävelyt vähän jääneet. Lisse yltyy välillä metsässä laukkamaan ihan tajuntonta vauhtia, välillä maistellaan heiniä tai istutaan kivellä. Reippaasti kuitenkin taivaltaa.

Olisko tässä sitten tämän vuoden vimppa ötökkähavainto? Aika iso koppinen kuitenkin. Lisse ei sitä kyllä huomannut. Onneksi, sillä olisi voinut heittää koppinen henkensä. Tänään oli +4.8 C lämpötila ulkona, harmaa pilvinen taivas, mutta vettä ei ole vielä satanut. Sieniäkin vielä näkyi metsässä.


Mentiin lopuksi takapihalle pällistelemään kun näen joutsenparven taivaalla. Huikkaan miehelle, että katso iso parvi joustenia (8-10 lintua). "Missä, missä?", kyselee mies. No, minä viittoilen kädellä suuntaa. Ne tulevat suoraan kohti. Kameralla tähtään taivaalle, mutta automaattitarkennus päällä ja ei se löydä tipuja taivaalta kun kerran, sitten alkaa pumppaamaan. Yritän nahkahansikas kädessä saada automaatin pois ja käsitarkennukseen! Ei onnistu! Pahvi, pahvi....varmasti olisi ollut kuukauden otos minulta, mutta ei! Tuli kuukauden kuvamokaus.


Kommentit

Saila sanoi…
Minuun törmäsi eilen kärpänen, kun liikuin pihalla... se oli kyllä aika myöhäinen tyyppi se!
Ihana Lisse, suuret jännityspupillit <3
Harakka sanoi…
Ihan hieno kuva joutsenista. Ja sun kissasi sitten on niin ihana.
Kulkeeko se vapaana siellä metsässä sun kanssasi, eikä lähde omille teilleen?
Tillariina sanoi…
Lisse on valjaissa!
Anne sanoi…
Musta pantteri :D
Tiitsa sanoi…
Upea kissa tuo Lisse, niin kaunis kiiltävä karvakin. Hyvin olet lemmikkiäsi hoitanut.
Karttu sanoi…
Voi miten tomera kisu tuo Lisse! :)