Varikonniemen varisjengi


Kuusi varista kuuluu näemmä Varikonniemen varisjengiin. Ne ovat selvästi rohkeampia kun muut alueen varikset ja hyvin kekseliäitä! Näissä kuvissa ei valitettavasti näy koko jengiä, sillä en saanut niitä samanaikaisesti kuvaan. En tiedä mitä ne tuolta "kattorännistä" oikein etsivät, mutta toimeliaan näköistä se oli kun niitä kuusi siellä oli nokat pinkeänä ja koville siinä rännikin joutui vanhassa rakennuksessa!


Kai tuolla jotain syötävää saattoi olla! Kun olivat aikansa tuossa möyhineet, lensi jengi läheiseen isoon koivuun istuskelemaan. Otin parista linnusta kuvia koivussakin, mutta harmaata taivasta vasten niitä ei oikein erota. Kiersin niemeä rannan kautta ja kuulin myöhemminkin jengin pitämää mekastusta.Pitihän niiden tosiaan välillä raakkua varismaiseen tyyliin ja olihan se aika pelottavaa kun sää oli mitä oli ja 6 isoa varista raakkuu...alueella on lähinnä vain raunioita, mitä nyt pari tiilirakennusta ja yksi puinen aitta. Pimeällä en sinne menisi ollenkaan.Kommentit

Vikki sanoi…
Varis on kyllä mielenkiintoinen kuvattava. Jotain naposteltavaakin tuolta näyttää löytyvän.
Tiiliseinä on hyvä väripari variksille :)
Mukavaa sunnuntaipäivää!
Täällä sataa vettä, taitaa tulla kuvaukseton päivä.
trina sanoi…
Varikset ovat mainioita lintuja ja kuulemma viisaitakin. Jotain jännää tuolla jengillä on selvästi ollut kiikarissa :)
Rauni sanoi…
Hienoja kuvia variksista! Ruokaahan ne ihan selvästi hakevat sieltä.
Hyvät variskuvat! Kiva variksiakin on kuvailla, eikä se ole ollenkaan helppoa, juuri niiden viisauden takia. Täällä maalla niitä ei pysty kuvaamaan ollenkaan, on lähdettävä kaupunkiin, jolloin pääsee niitä lähemmäs ;)