Jämäkuvat


Viikonlopun viimeiset kuvakansion otokset! Tarkoittaa tietty myös sitä, että tulevana viikonloppuna on päästävä taas kuvaamaan! Tämä saniainen syysvärissä piti kuvata kun siinä oli mun mielestä kauniit sävyt ja silleen "taiteellisesti" muka roikotti itteään vielä jollain tavalla pystyssä. Vieressä sen kamut olivat jo maata myöten.

Kotinurkilla mun normikävelyreittiin kuuluu mennä kävelytietä eteenpäin ja päätyä tsiikailemaan mahdollisia lintuja pienellä metsäkaistaleella kahden omakotitalotontin välissä. Se onkin ihme paikka. Siellä viihtyy monenlaista "siipiveikkoa"! Olen nähnyt kerran jopa sen närhen siellä. Se on vaan niin tiheää kuusikkoa, että kuvausmahdollisuudet eivät ole kovin hyvät. Aina fasaanikukko emäntineen näkyy siellä ja iso määrä pikkulintuja. Suosioon voineen vaikuttaa toisen talon pihalle pystytetty ruokintataivas! Varmaan 4 isoa ruokintasysteemiä on aseteltu pihaan. Tässä päivystää sen paikan kukko!


Jossain määrin nyt väsyttää 12 tunnin työrupeaman vuoksi! Silmät meinaa nyt pahasti painua kiinni!
Krooh!!

Kommentit

Saila sanoi…
Fasaanissa on upeat värit, se on korea lintu. Oikein kauniita ja rentouttavia unia!
Saraheinä sanoi…
Komea fasaani! Saniaiset on aina niin tyylikkäitä.
Pierre BOYER sanoi…
Nice bird....
Gorgeous colours...
Best regards from France,

Pierre
Anonyymi sanoi…
Kukolla onkin hyvä tähystyspaikka. On se niin komea väritykseltään!! Yhtenä keväänä meille hiippaili varovasti pitkin seinän vierustoja myös komea fasaaniherra. Se tuli katsomaan ovatko linnut pudottaneet lintulaudalta jotain. Onneksi huomasin sen ja sain tuulikaapin pikkuikkunasta monta lähikuvaa. Joskus onnistaa, useimmiten ei.
Sinua on onnistanut :-D
Pasi Lepola sanoi…
Kyllä noin komeaa fasaania kehtaa kuvata vaikka useampaankin postaukseen, fasaanitarinaa odotellessa. ;) Hyvää kuvausviikonloppua.
Häivähdys sanoi…
Miten ihania kuvia täällä onkaan! Laitoin sinut lukulistalle, että varmasti muistan käydä katselemassa tulevaisuudessakin.
Ina sanoi…
Tykkään erityisesti saniaiskuvasta. Siinä valo tulee kauniisti.