Nukkumattia odotellessa...


Sängyssä kirjoittaminen niin, että läppäri on mahan päällä,
 ei ole ihan helppoa. Näin siinä käy kun nukkuu lähes koko päivän. Uni ei meinaa tulla silmään ja tekemättömät työt pyörivät päässä. Ihminen on kyllä joskus aika hassu. Miehelle nousi kuume uudestaan viikon potemisen jälkeen. Onko tämä uusi tauti, jonka minä häneen tartutin? En halua edes ajatella sitä mahdollisuutta. Itse on sitä mieltä, että lähti ns. baanalle liian aikaisin. Parin viikon kuluttua on sitten joulu. Ajankuluksi tein jo ostoslistan ruuista. Siitä tuli jo varsin pitkä, eikä siinä ollut varmaan läheskään kaikkea. Tässä iässä taitaa tuo syöminen olla se joulun paras ohjelmanumero.

Tein tämän kollaasin 2.12. otetuista jämäkuvista. Punatulkut asustavat n. 600 m päästä meistä. En ole kertaakaan nähnyt niitä meidän lintulaudalla. Siellä suunnalla sensijaan jo 4 kertaa parin viikon aikana. Pitäiskö käydä kysymässä, että mitä parempaa herkkuruokaa niissä kahdessa talossa linnuille tarjotaan kun siellä käy myös mustarastaat näiden punatulkkujen lisäksi?

Kommentit

TelluT sanoi…
Mistä ihmeestä sinä löydät nuo kaikki ihanat linnut?

Tosia upeita punatulkkuja.
Marru sanoi…
Voikun meillä päin näkyis kans punatulkkuja... ja sit sais viel kuvanki :)
Ei saa lähteä tosiaan liian aikaisin kuumeen jälkeen liikkeelle! - Koittakaahan parantua!!!
Pierre BOYER sanoi…
Magnifique...

Pierre
Anonyymi sanoi…
Ihanat kuvat :)
Vanilja sanoi…
Wau mitä kuvia, nuo punatulkut on niin kauniita :)
Vikki sanoi…
On tämä vaan niin kaunis lintu!
Anne sanoi…
Aivan uskomattoman upeat värit. Meillä niitä piipahti lintulaudalla, mutta ei ne koiraat noin kauniin punaisilta näyttäneet.
Tillariina sanoi…
26.10. kuvattu punatulkku oli paljon vaaleampi väriltään. Olisko ollut sitten nuori lintu, en tiedä. Nämä loistaa jo kauas tuolla värillään.