Onni potki!


Kerrankin tuli nettivoitto, nimittäin Boschin hieno hiustenkuivain! Niitä oli jaettu fb-kisassa peräti 300 kpl, että en tosiaan ollut ainoa voittaja! :) Kiva yllätys tuollainen!! 

Nyt alkoi sitten neljän päivän loma. Ihana saada nukkua ja syödä hyvin. Joululeivontaa harrastan varmaan lomalla (Wilhelmiina-pikkuleivät) ja valokuvausta, jos tuonne ulos vaan tarkenee mennä. Tänään piti neljään paikkaan ajella autolla työpäivän mittaan ja olin kyllä autoni kanssa kohtuu hermona. Se ei siis meinaa käynnistyä, vaikka onkin ollut lämmitystolpan jatkona. Aamulla kotipihassa kolmannella vasta suostui ja töissä neljännellä, jolloin olin jo vähän huolissani. Seuraavalla kerralla heti kerrasta ja vimppa kerralla toisella yrityksellä. Auto pitäisi viedä öljynvaihtoon ja on siinä alkuperäinen akkukin l . voi sekin olla pikkusen huonossa virrassa.

Meillä on tällä hetkellä kotona pari flunssapotilasta. Töissä on vähän joka toisella ääni pois ja nenä tippasee! Perinteisesti olen saanut flunssan jouluksi. Paitsi on tässä pari välivuotta pidetty, vaan sitä ennen tautia on juuri podettu joulun juhlapyhinä varmaan kuusi kertaa. Pitäähän perinteitä kunnioittaa! ;)

Lämpötila on nyt sitten huidellut koko viikon reippaasti yli -20 C pakkasissa. Talvisesta fiiliksestä on siis päästy "nauttimaan"!
Kommentit

Tiitsa sanoi…
Noiden autojen kanssa on aina harmia näin talvella, mikäli olen kuullut :)
Nythän lupaili jo lauhtuvaa, joten huomisen -10 ei tuntune missään.
Onko siellä vielä noin paljon ja noin kauniita pihlajan marjoja? Kyllä kohta on taviokuurnat apajilla :)
Oikein mukavaa ja leppoisaa lomaa. Kuvaillaan.
Pierre BOYER sanoi…
Great contrast between the intense red and the white of the snow...
Best regards from France,

Pierre
Joop Zand sanoi…
Lovely photo's with nice colors..... good post.

Greetings, Joop
Vanilja sanoi…
Voi miten kauniita kuvia, olet taitava kuvaaja:) Ihailen niitä täältä Thaimaan lämmöstä, matkastamme pidän myös blogia, jos haluat käydä katsomassa tänne puolelle maapallon.
http://irtiarjesta.blogspot.fi/
Vikki sanoi…
Mukavia vapaapäiviä! Ota nyt kaikki keinot käyttöön ettei flunssa yllätä!