Rastaita ja yksi "banaani"...


Pakkasta on tänään -15 C. Aurinkokin näkyi. Aika kiva sää  itseasiassa kun ensin tottui kasvot tuohon kylmään. Mä jo luulin, että kesytin nuo rastaat ja ne antais kuvata, vaan ei.  Yhdessä puussa istui näitä "banskuja"! Ne olivat vaan aika kaukana. 


Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥ Oikein Hyvää Joulua Sinulle ♥
Saara sanoi…
Mulla on täällä kotona nyt pihalla varmaan ainakin viisi mustarastasta, ja ruokapaikan houkuttamina ovat yllättävänkin reteitä. Yleensä meillä on se diili etten muka huomaa niitä ollenkaan. Lisäksi tosi paljon eri pikkulintuja. On kiva tsirputus täällä näin keskitalvellakin! Pokkarikamerallani vaan turha yrittää kuvailla.

Ihanaa joulua sinne!
Tiitsa sanoi…
Ihan mukavat kuvathan sinä rastaista sait, vaikka tiedänhän minä, että aina pitäisi saada vielä parempia ;) Jatka vaan kesyttämistä, kohta ne syö kädestä.
Vai banskuja :) yritin minäkin kuvat niitä eilen, mutta oli liian kaukana ja nämä vihervarpuset on niin pahuksen eläväisiä, kun kieppuvat oksissa.
Saila sanoi…
Huh, onpa teillä kylmää! Täällä on -4, mutta viiman vuoksi se tuntuu tosi pistävältä. Yh. Oli pakko laittaa untuvahousut jalkaan ;-)
Mukavaa joulunaikaa sinne!
Intianminttu sanoi…
Voi kun käy tipusia kylmässä sääliksi! Onneksi on heitä, jotka harrastavat lintujen talviruokintaa! Meidänkin porukat kävivät mökillä lisäämässä ruokinta-astioihin lintujen murkinaa, pähkinöitä ja siemeniä.

Rauhaisaa joulun aikaa, Tillariina, sinulle ja perheellesi! Mielen Lumoa hiljenee vähitellen joulun viettoon...
E. Salonen sanoi…
Kivoja kuvia! Hyvää joulua!

E. Salonen