Valoa pimeyteen - Lucian päivä!

 

Nyt voi kyllä sanoa, että tulipa räpsittyä! :) Aamulla kun ajelin töihin autolla, niin ihailin naapuriston kauniita pihavalaistuksia. Ajattelin, että käyn illalla niitä kuvaamassa. Joo, näin mä teinkin. Suurin osa oli vaan tärähtäneitä tai muuten epäonnistuneita! Järkkäristä en meinannut löytää mitään järkeviä asetuksia. Lisäksi lunta satoi päälle, että näpit jääty ja jätin sen homman siihen.

 Otin taskusta pokkarin ja räpsin siis sen automaattiasetuksilla. Sininen puu tuossa oikealla alhaalla oli livenä tavattoman kaunis! Talon rouva pukkasi lunta ja kysyin häneltä lupaa tulla fotoilemaan ja sainkin sen, vaan ehkä mua vähän hermostutti kuvata omistajan läsnäolessa ja en ottanut kun yhden kuvan...eikä sekään oikein onnistunut. Ehkä mä menen joskus uudemman kerran. Olisko sitten omistaja vaihtunut yhdessä talossa, mutta tässä lähellä on yksi talo, jonka pihassa kasvaa kohtuullisen iso, todella kaunis kuusi ns. paraatipaikalla. Siinä on ollut joka talvi ihanat valot, vaan ei oo enää.  Olin tosi pettynyt kun kävin sen juuri katsastamassa. Harmi.

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Jotenkin tuntuu, että tänä vuonna on enemmän ja näyttävämpiä jouluvaloja pihoilla kun ennen. Kuvata ei oikein kehtaa ilman lupaa ja sen kyllä yleensä saa jos kysyy. Sama on noitten tirppojenkin kanssa.
Komeita valoja olet löutänyt. Minusta tuo keskimmäinen kuusi ja oikean laidan alareunan puu ovat kaikkein kauneimmat.
Pirkkoinkeri sanoi…
Kauniita nämä kuvaamasi valot ja eri tyyppisiäkin.
Askartelin itte sanoi…
Hienoja on nämä kuuset, itsekin ihastelin noita ulkovalaistuksia, eilen kun käytiin kaupunkireissulla, mutta ei joutanu kuvaileen:)
Marru sanoi…
Valot on kauniita tuolla lumen peittämillä oksilla :)
Matkatar sanoi…
Kauniita ovat! Vaikea se on kyllä pimeässä ilman jalustaa onnistua, eikä jalustan kanssa aina kehtaa pelleillä, minä ainakaan...olen sellainen sähläri.
Vanilja sanoi…
Kauniita ovat ja tuo lumi tekee ne vielä kauniimmaksi :)
Anonyymi sanoi…
Hyvä kun olet jo toipumaan päin. Ole silti varovainen, jos sinulla on astma. Itselläni nimittäin on ja herkästi lyö putkiin kaikki flunssat. Toivottavasti pääset jo tuolla kärsimyksellä, kyllä sitä tarpeeksi tuntui olevan.
Hyvää joulunalusaikaa, otahan iisisti vielä :-)