Ylikierroksilla!

Kai pitäisi väsyttää, sillä melkein koko päivän olen jotain pientä hommaillut. Ei kuitenkaan ole nukkumatti vielä heitellyt unihiekkaa Tillariinan silmiin. Odotellaan. Yleensä väkrään tänne aamuisin ennen töihin lähtöä jonkinlaisen postauksen, vaan epäilen kuitenkin, että tulevana aamuna en ole läheskään näin virkeä kun nyt! 


En meinannut uskoa silmiäni kun katselin yhden lintujen ruokintapaikan touhuja! Siellä oli kyyhkysiä appeella. Aika monta siis. Tässä alemmassa kuvassa ne säikähtivät jotain ja lensivät koivuun istuskelemaan. Hyvin maastoutuivat, 3 ja yksi puolikas kyyhkyä taitaa tästä  kuvasta löytyä!


Lunta tuli sen verran, että lähes joka talossa kolan kanssa tanssittiin! Nuo kuuset näyttävät lähes satumaisilta lumikuorrutuksen kanssa. Edessä on kolmen päivän työviikko ja tosi hienoa säätä on luvattu, huomiseksi tosin kovaa pakkastakin elikkä -20 C. Mies käytti mun auton automaattipesussa kun se oli niin kurassa, että siihen sotki helposti vaatteensa. Perjantaina kävin kampaajalla, mun vakikampaaja on saikulla, joten homman hoiti aivan vieras immeinen. No, tota noin...pysyn vanhassa kampaajassani! :)


Kommentit

Tapsu sanoi…
Mahtavia lintukuvia blogissasi!
Anonyymi sanoi…
Uljaat kuuset ja kaunis lumipeite. Samalta näyttää meilläkin, meillä on vain vähän enemmän mäntyjä joukossa.
Kauniin kyyhkyn olet kuvannut, mutta tuolla edellä vasta kaunista olikin: upeat tilhikuvat!! Kuinka pitkä putki sinulla oikein on?
Anonyymi sanoi…
Tuolla sivussahan kalustosi tiedot ovatkin. Minullakin on ollut 250:n, mutta luulin sinulla olevan sellainen puolimetrinen, kun olet saanut niin upeita kuvia.
Matonkude sanoi…
Upeita kuvia monen postauksen verran, viime käynnistä kun on jo kerennyt aikaa vierähtää. Teillähän onkin lunta oikein kovasti!
Meillä saatiin talvimyräkästä vain pilvenreunan rippeet.
Tiitsa sanoi…
No jopas olikin ylläri. Tuo kyyhkynen on tavattoman kaunis, jänää että se uskaltautui ruokintapaikalle. (Minuakin odotti ruokinnalla yllätys ;))