Google+ Followers

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kultakuoriainen


Mitenhän lie annettu vihreälle koppikselle nimi kultakuoriainen (Cetonia aurata) . Alapuoleltaan se oli pronssinvärinen. Näin rauhallista ötökkää en ole vielä tähän mennessä nähnyt! Siinä se vaan mussutti kukista siitepölyä kun minä tungin naamaani ihan kiinni, tosin olihan se kamera meidän välissä. Kooltaan semmonen 2 cm. Lentoon lähtö oli vaikuttava, tasaisesti kun helikopteri! Kuparikuoriainen on hyvin samanlainen, mutta sen otsapanssari on suora kun taas kultiksella on kovera, mikä näkyy hyvin yläkuvassa.

                                              

Pinkkiä & pelottavaa!

Lupiineja on kuvattuna aika monessa blogissa ja yritin löytää jotain uutta näkökulmaa. No, ei tullut mieleen muuta kun tämä pinkkeyden huipentuma kukan nupussa tai jo avautuneen kukan kärjessä! Jopa lupiinin lehden keskusta on pinkki!

Tässä se sitten on se hämis, mitä olen jahdannut jo pitemmän aikaa. Yleensä kun se aistii mun varvastossujen läpsytyksen, se ja sen 4-5 kamua katoavat paikalta. No, tänään ei sitten häntä huvittanut heti häippässä piiloon kun aurinko lämmitti niin kivasti! Ehdin muutaman kuvan ottaa. Sitten varoituksen sanat, tämä on aika ältsyn näköinen ötökkä! Sen peräpää on jännän sininen, joten sen huomaa kohtuullisen kaukaakin. Tuo kyttyrä on aika karmo ja karvaiset jalat! Yäkkelis, mutta se on sen äipästä varmaan kaikista söpöin! Niin ja uskon, että ekosysteemissä silläkin on joku tärkeä tehtävä!

                                                              Susihämähäkki (Paradosa sp.)
              Tuo sininen juttu perässä on sen munapussi, jossa siis asustaa monta pientä susihämistä!

torstai 28. kesäkuuta 2012

Sulka


Tällainen sulka on meidän pihalla. Kaunis kuviointi, nurtsi ei ehkä paras tausta, mutta en nyt mennyt siihen koskemaan. Mitä lie pöpöjä vielä! :)

Epäilen sen olevan meidän Frankie-fasaanin! Se nimittäin taustalla rääkyi tuttuun tapaansa. Kyseisen pojun naisasiat eivät tänä kesänä menneet kai ihan putkeen. Oli liikaa kilpailijoita tällä raitilla. Rodo "giganticus" :)


Näin iso rodo  kasvaa Aulangon puistometsässä! Olisin tipahtanut varmaan Joutsenlampeen, jos olisin yrittänyt saada sen mahtumaan kokonaan kuvaan! Semmonen tavallisen mökin korkuinenkin. Olisi ollut kiva mennä tsiikailemaan sitä vähän lähempääkin, mutta puolison kantapäät jo vilkkuivat parkkipaikalle päin, että ei siinä sitten ehtinyt.

Sadepäivää tässä taas vietetään. Kävin hakemassa mun chili-porkkana-kookossosekeittoon timjamia kasvimaalta varvastossut jalassa. Nurmikko märkää ja siis pito oli pohjissa sanoisinko huono. Onneksi tuo akrobatia on mun luontainen kyky, että pystyssä pysyttiin. Onko jotkut sotaharjoitukset päällä tai mikä lie, mutta räjäytyksen ääniä kuului ulkona ja taivaallakin jytisi kun tuhat salamaa? Kissatkin ovat vähän korvat luimuissa, että mitäs tämä nyt sitten oikein on.

P.S. Parolannummella olikin eilen sitten joku taistelunäytös kun panssaridivisioona täytti 70 vuotta. Kuulemma näytös sai lehtikirjoituksen mukaan "korvat soimaan"! Uskon, sillä ei me nyt ihan siinä lähellä asuta!

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Syntymäpäivä!

Tänään on sitten mun synttäripäivä. Täytän tuossa muutaman tunnin päästä 48 vuotta. Ei ihan kyllä siltä tunnu vai tuntuuko? Miespuolinen työkaveri sanoi kohteliaasti pari viikkoa sitten, että "Sä voisit T. olla ihan mitä vaan 35-45 vuoden väliltä!" Tässä iässä tuollaiset kohteliaisuudet ovat kyllä tosi ihania! Välillä kyllä niin lapsettaa, että ei kehtaa edes tarkemmin kertoa. Miehellä oli eilen nimmarit, joten tuo kukkakimppu on yhteinen, minulle pinkkiä! :)

Itselleni synttärilahjaksi ostin Kalevalan Lumikukka-sarjan ranneketjun. Se on 18 cm pitkä ja melkeinpä niitä harvoja, jotka eivät näytä ilmiselvästi liian isoilta. Tätä sarjaahan minulla on jo ennestään, että nyt on kerrankin setti kokonaan.


Pakko mun on tähän lopuksi laittaa eiliset kenkähankinnat. Vasemmalla on mun kävelykengät, mustat Janitat. Niissä on jotain sellaista vanhanajan tyyliä (napit ja koron muoto). Sitten keskellä balleriinat, jotka oli pakko ostaa, vaikka minulle isot. No, 37 koon käyttäjää löytyy taloudesta 3 kappaletta, että eiköhän ne jollekkin sovi. Jos ei, niin ostan niihin sitten vaikka pohjalliset. Oikeanpuoliset siniset balleriinat, joissa kiiltonahkakärki ovat kyllä ihanat jalassa ja siis mun. Puoleen hintaan sai kaikki.
P.S. Laitoin kesän kunniaksi vähän vaaleamman blogitaustan ja päivitin profiilikuvan, joka on siis tänään otettu. Raitanen paita vaan ei ollut ehkä paras valinta kun se selvästi silleen "vilistää".

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tillariina Tampereella!

5 tuntia shoppailua tänään Tampereella. Hyviä löytöjä tein kerrassaan. Minusta Tampere on tosi hyvä shoppailupaikka. Kaikki kaupat kävelymatkan päässä. Vaatteita, kirjoja, kenkiä, suihkugeeliä ja koru sujahtivat ostoskasseihin! Jalat ihan silleen pikkusen hellinä ja lompakkokin kiljuu nyt tosin tyhjyyttään! Pääasian elikkä uudet kävelykengät löysin aivan yllättäen kun "sukelsin" pakoon näitä Unicefin feissareita Haloselle! Vähän tuli huono omatunto, mutta en halua kuukausilahjoittajaksi vaan antaa roponi silloin kun siltä tuntuu elikkä kerran vuodessa meillä töissä on keräyslipas kierrossa ja se on siinä. 

Sää suosi, elikkä ei tullut vettä niskaan Mansessa. Yksi julkkiskin tuli bongattua elikkä Maarit Tastula Koskikeskuksessa. :) 


 Oikein kiva päivä oli tänään. Kun nuorena tyttönä tehtiin Tampereelle opiskeluihin liittyvä opintoretki, niin yksi meidän lehtoreista vei opiskelijat syömään Tillikkaan pyttipannua, se oli kuulemma ehdoton juttu olvin kanssa h ä n e n opiskeluaikoinaan. Hyvää se olikin! :)


maanantai 25. kesäkuuta 2012

Pisaroita, pisaroita...


Tämän päivän kukkivia meidän pihalla. Jättipoimulehti oli täynnä kimaltelevia pisaroita. En saanut aivan kuvattua niiden säihkettä ja kauneutta.

Virallinen eka lomapäivä!

Ulkona on sumuista, tuskin naapurin talon kattoa näkyy, eikä lähimetsää muuna kun häivähdyksenä. +12 C lämmintä. No, tänään teenkin kotihommia.Vaihdetaan lakanat, pesen peitteet ja puhdistan suihkukaapin uudella pesuaineella, jonka pitäisi olla helpommin suihkutettavaa! Ruokaa ei tarvitse tehdä, sillä viikonlopun jämiä on kaappi täynnä.

Nyt ei paljon innosta mennä ulos kuvaamaan. No, katsotaan jos päivällä kävisi pikaisesti pihalla katsomassa sateen jälkeisiä tunnelmia. Minun perhosbaarini asiakkaat ainakin tähän mennessä ovat olleet vähäiset! Ensinnäkin syöttinesteestäni puuttuu hiiva, jota täytyy ostaa kun kauppaan ensi kerralla menee, mutta myös sää on ollut projektia vastaan. En kyllä näin helpolla vielä luovu anniskeluoikeuksistani perhospopulalle! Joissakin muissakin blogeissa olen kyseisistä virityksistä lueskellut, toivon mukaan heillä paremmin asiakkaita!

Lopuksi kuva hyönteisestä, jonka kuvasin 23.6. hieman kuivahtaneen pelargonin lehdeltä. Mies toimi kuvausassarina ja piti kukkavanaa pois edestä kun minä tähtäsin. Hän ei tosin nähnyt siinä vaiheessa koko ötökkää! Näemmä tässä kuvaustouhussa tulee aika tarkat silmät näille kuvauskohteille. Skannaa maastoa jatkuvasti ns. sillä silmällä!

                                                           Verilude (Corizus hyoscyami)
 Muiden ruskoluteiden tapaan laji talvehtii täysikasvuisena. Talvehtineet yksilöt pariutuvat touko-kesäkuussa ja nymfejä voi löytää elokuun lopulle saakka.Verilude suosii hiekkaista maaperää ja sitä tavataan yleisenä avoimilla, lämpimillä niityillä sekä joutomaa-alueilla. Lude nauttii ravinnokseen kasvien nesteitä ja ruokailee erityisesti voikukissa, ohdakkeissa sekä kaunokeissa.
                                                                           Wikipedia

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Aulangon näkötorni

Aulangon näkötorni
"33-metrinen graniittisen näkötornin näköalaparveke, joka valmistui vuonna 1907. Sen suunnitteli arkkitehti Walde Aspelin.Torniin noustaan ensin ulkopuolella olevia portaita pitkin, jotka päätyvät koko tornia kiertävään lepotasanteeseen. Siitä portaat siirtyvät tornin sisään ja ne nousevat lepotasojen katkaisemina tornin huippuun saakka. Näkötornin luona Aulangonjärvelle viettävän äkkijyrkän rinteen reunalla ollut puinen huvimaja purettiin huonon kuntonsa vuoksi 1930-luvulla ja sen paikalle rakennettiin rautabetonista kaksikerroksinen näköalaparveke. Aulanko vuoren laella kerrotaan säveltäjämestari Jean Sibeliuksen saaneen innovoimansa Finlandia-hymnin ensimmäisiin sointuihin.

Samaan aikaan kun näkötorni nousi Aulangonvuorelle, rakennettiin äkkijyrkkään seinämään kiviportaat, jotka vievät vuorelta alas Aulangonjärven rantaan. Askelmia kertyy 322. Alhaalla portaiden juurella on kallioon hakattu luola. Sinne on sijoitettu kuvanveistäjä Robert Stigellin kivinen veistos ”Karhuperhe” (1906)."  

http://www.aulanko.fi/

Karhukuvat ovat miehen kamerakännykällä kuvaamat, sillä minä sain jo portaista tarpeekseni kiivettyäni tuohon torniin! :) Mikä siis on saavutus ja eka kerta, sillä en tykkää korkeista paikoista! Juhannuspäivänä kuvattu ja kuvittelin, että paikalla ei olisi kovin paljon väkeä kun kaupunki oli aivan tyhjä. Väärin. Paikka oli porukkaa täynnä!!

Värikollaasi #087 Kesäextra, 24.6.2012

Kournikova 24.6.2012


Kerran vielä...

Elikkä kolmas postaus Aulangon tipuista (naurulokki ja telkkä). Sitten lupaan laittaa jo vähemmän höyheniä sisältävää materiaalia. Yhtenä tavoitteena siellä oli ottaa kuva lentävästä linnusta, onnistui! Kuvata joutsenia, onnistui! Bonuksena tuli tuo ed. postauksen linnunpoikanen! :) Sitten sai tietty leikkiä turismoa ja räpsiä perinteiset muut kuvat, jotka sitten seuraavassa Aulangon puistometsä jutussa.

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Söpö, eikö vaan?


Kalatiiran poikanen olettaisin? Köpötteli ihan yksinään rannalla.
Varmaankin sen äippä oli jossain lähistöllä. Jotain linnun ääntä kuului pusikosta ja innokkaana tämä poikanen sitten vastaili takaisin! Nämäkin kuvat ovat Aulangolta tänään.Aulangon joutsen


Kuskasimme tytärtä tänään kaverilleen, samalla reissulla käväistiin pikaisesti Aulangon puistometsässä. Sain pari kivaa kuvasarjaa, jossa tästä nyt ensimmäinen. Ikinä en oo näin lähelle päässyt joutsenta elikkä kolmen metrin päähän. Yksi ehkä ei niin parhaassa kondiksessa/älynlahjoilla oleva äijä meni ihan viereen ja tiputteli jotain lehden palasia sen päälle. Lintu sähisi kyllä niin syvällä kurkkuäänellä, että äijä tajusi ottaa hatkat. Pesuhommissa oli joutsen, siksi tässä kollaasissa on näitä monipuolisia asentoja. Joutsenen kaula on sitten paksu, ainakin mun käsivarren paksuinen kun läheltä pääsee tsiikailemaan. :)

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hyvää Juhannusta!


Tässä sitä perinteiseen tapaan sulatellaan juhannusaaton päivällistä; uusia perunoita, leikkeleitä,
kylmäsavulohta, salaatteja jne. Illalla grillataan makkaraa ja todennäköisesti paistan myös muurinpohjalättyjä. Rasiallisen Tyrvännön mansikoitakin ostin, jos niitä huomenna jäätelön kanssa. Aika pieniä vielä olivat. Kaupassa oli porukkaa ihan hirveästi. Onneksi kassat vetivät aika hyvin. Eiköhän tästä lähdetä takaisin tuonne pihalle. Hirveästi en jaksanut panostaa tähän keskikesän juhlaan. Ollaan ja nautitaan nyt muuten rauhasta ja kesästä. Saunaan tietty sitten illalla.

Ihanaa kun viimeisetkin Terijoensalavan oksat on saatu nurmikolta kerättyä viimein pois. Puolet puusta voi huonosti elikkä oksat kuolleet. Siispä jätettiin vaan runko paikoilleen ja koko ison puun kaikki oksat poikki.


torstai 21. kesäkuuta 2012

Kesäloma alkaa!


Sää on tosi kaunis ja tätä ihanuutta on luvattu ainakin pariksi seuraavaksi päiväksi!

Kävin kuvaamassa kerran taas hyönteisiä ja parista sain ihan ok. kuvat. Joten ne tässä seuraavaksi.
Tätä ekan kuvan ötökkää olen kuvannut monta kertaa aiemminkin, mutta jotenkin ne eivät oo oikein onnistuneet. Erisävyisiä ja erikokoisia, mutta kaikilla tuo sydänkuvia niskassa.


Toisen kuvan ötökkä (lude) oli niin erinomaisessa paikassa aurinkoa ottamassa kun ikinä vaan voi elikkä pation kaiteella. Pällisteli minua hieman ihmetellen, mutta otti ihan rauhallisesti ja sain 3 tosi hyvää kuvaa siitä elikkä jokainen onnistui! Harvoin näin!Jotenkin meni tänään voimat töissä. Oli pakko ottaa pienet päikkärit soffalla töiden jälkeen. Meistä jäi suurin osa tänään lomalle, joten menimme sen kunniaksi lunssilla lounasraflaan eikä mussutettu eväitä kuten normisti. Tuli syötyä hyvää ja paljon. Jotenkin uskomatonta, että se kauan odotettu loma nyt alkoi. Kai mä huomiseen mennessä sen oikeasti tajuan. :)

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Makroviikko 64


Juhannustaika
 Yleinen nykypäiviin säilynyt taika on tapa laittaa paikkakunnasta ja perinteestä riippuen juuri tietty määrä, esimerkiksi seitsemän tai yhdeksän erilaista kukkaa tyynyn alle juhannusyöksi. Nukkuessa pitäisi sitten aviopuolison ilmaantua unessa.
  
VIIKON AIHE:
 JOTAIN  
JUHANNUKSEEN
 LIITTYVÄÄ
 Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ! 
MAKROTEX

Päivän kollaasi 20.6.2012


Pihalla on uusia kukkijoita ja pari ötökkääkin löytyi. Tuo punainen koppis on minusta tosi hieno, laitetaan siitä tähän omakin kuva. Kylmä ja tuulinen päivä. +15 C. Kun pitkän odottelun jälkeen oli hetken tyven, niin kuvaaja alkoi huojumaan! Johtuen varmaan siitä, että pidättelen hengitystä kun otan kuvaa. Kun napsii 40-50 kuvaa, niin siinä alkaa olla jo happivajausta varmaankin. :)

                               
                                       ISOHAAVANLEHTIKUORIAINEN (Chrysomela populi)

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Miten tässä talossa saa huomiota?

Meillä on olkkarin/keittiön katto korotettu. Tämä väliseinä/kaapisto on siis varsin korkealla. No, meidän suuri seikkailija ja kaikkien rohkeiden kisujen esikuva Venni tässä aiheuttaa sydämen tykytyksiä ja huutoja tyyliin "Nyt se älykääpiö tippuu!" ja" Venni, tule pois sieltä!"

Eihän se tietty tippunut, mutta huomiota tuli roppakaupalla! Kuvia otettiin ja koko perhe ihmetteli tätä taidonnäytettä. Neiti otti jopa pienet nokoset noin, kunnes peffaan kodistuva painovoima alkoi valuttaa kisuneitokaista oikeasti alas! Valitettavasti tämä toinen kuva on epätarkka, mutta tuo pölvästi ilme on sen verran herkullinen, että laitetaan se siitä huolimatta.


maanantai 18. kesäkuuta 2012

Make love, not war!

Ruutupirkkojen rakkautta ylösalaisin! Lepotuolin käsinojan alla. Elämä jatkuu! Otsikointi liittyy siis tähän kuvaan, mutta toisaalta myös siihen, että tällä kertaa ei vahingoitettu millään tavalla yhtään kuvattavaa ja kuvaajakin on ilman yhtään uutta paukamaa missään!

          Tukkimiehentäi (Hylobius abietis)

Sitten totaalisen luotaantyöntävän näköinen ötökkä, jolla on selvästi kärsä!  Antoi kyllä kuvata itseänsä varsin kiltisti, että siitä hänelle sitten pointsit!


  Tämä lentävä juttu omaa kyllä mahdottoman isot silmät! Poseeraustakin sain kaikilta mahdollisilta kulmilta, mutta tämä ehkä tarkimmasta päästä otoksia.
Huomatkaa myös kullanvärinen "vyö" öttiäisellä vyötäisillä!

Tässä paksuin kärpänen, jonka olen bongannut tälle kesälle, tähän asti. Kauniin punaruskeat silmät.


Lopuksi sitten kuva juhannusruususta, joka aloittelee kukintaansa.  Ehkä sen avulla ne, jotka saavat vilunväristyksiä ötököistä vielä toipuvat!  :)

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Värikollaasi #087 Kesäextra, 17.6.2012


 Blissard Blue

Ensimmäisessä kuvassa on tyttären kouluaskartelu. Sitten on miehen uusin paita & kraka (vielä paketissa), jääkaappimagneetti, miehen kirja ja epämääräinen sininen nappi laatikosta.


 
P.S. Taisi tulla uusi ennätys päivän kävijämäärässä, 126!! Sateinen sää edesautti varmaankin! Kiitos kävijöille!

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Paras vuodenaika!


Rakastan kesää, mutta päivät menevät hirveän nopeaa eteenpäin.Talvella aika matelee eteenpäin. Ensi viikolla on jo juhannus! Pionit kukkivat varmaan parin viikon kuluttua. Niistä saa ihania kukkakimppuja pöydälle.

Omenapuun raakileet ovat jo aika isoja. Jännän karvapeitteisiä, ehkä ne ovat varustauneet kylmiin öihin. 4 työpäivää kesälomaan. Löysin luontoliiton sivuilta ohjeet, miten tehdään perhosravintola syöttinesteineen. Meidän pihalla on kovin vähän perhosia, jospa sillä saisi houkuteltua muutaman!
Kukkia, kukkia...

Lauantai on kyllä ihana päivä. Tänään oli vielä niin lämmintä, +22 C. Nyt pihalla sitten kukkivat mm. suviruusu, syreeni, lumipalloheisi, siperiankurjenmiekka,lupiini, akileija ja kirjolehtikanukka. Pihahommia tuli tehtyä semmonen 3 tuntia. Istutin vihdoinkin tomaatit ja kesäkurpitsan kasvimaalle. Jotain ruukkuyrttejä vois laittaa myös, kunhan muistan ne ostaa. Ehkäpä tänä vuonna basilikan ja sitruunamelissan. Rakuuna onkin jo valmiina ja ruohosipuli kun ovat monivuotisia. Tytär voisi kylvää retiisiä, vielä löytyi siemeniä parin kesän takaa. Viimeiset kesäkukat laitoin ruukkuihin. Innostuin näet ostamaan niitä taas kerran vähän lisää.

Tänään grillattiin broileria ja maisteltiin Atrian grillisalaatteja, hedelmäistä ja chili. Kumpikin ihan ok., ehkä ekasta tykkäsin hilkun verran enemmän. Nurmikkon leikkasin myös. Ihmeen keltainen ja kuivan oloinen on ruoho, eikä ainoastaan meillä, vaan monessa pihassa. Jos huomen aamulla ehtis käydä vähän sillekkin lannoitetta heittämässä. Iltapäivällä pitäisi tulla vettä.

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Hyvää viikonloppua!


Kyllä on i h a n a a  kun on viikonloppu! Sitä tavallista meininkiä tiedossa elikkä kaupassakäyntiä, siivousta, pyykkäystä ja ruuanlaittoa, mutta on se kiva nukkua pitempään ja valvoa myöhempään. Olla enemmän ulkona ja viettää rentoa immeisen elämää. :)

Tässä voisi melkein alkaa uskoa jälleensyntymiseen. Löysin tämän seuraavan ötökän ja se minusta yritti puhua minulle!! Joo, en oo vielä nautiskellut viikonlopun sidukkaani! Ihan tässä ollaan sielun ja ruumiin täysissä voimissa. Ötökkä huitoi eturaajoillaan ihan vimmatusti, suu kävi ja tuntosarvet vipattivat. Minusta se jopa hymyili! Harmi kun en tajunnut laittaa juttua videolle! Tässä todiste hymyilevästä ötökästä (sylkikuoriainen, Cantharis pellucida?)! Toivotamme kaikille vierailijoille "Hyvää Viikonloppua!"


keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Pikkulauantai


Tämä leppis näyttää vähän keinotekoiselta ja läpikuultavalta, ihan kun olis jotain muovia ! No, se on kuitenkin ihan oikea, on se! :)

 Olen ollut jo pari viikkoa ilman antihistamiinia, mutta jostain syystä nenä alkoi uudestaan tippasta eilen illalla. Tabua sitten yötä vasten. Minuun kyseinen medisiini vaan vaikuttaa unilääkkeen tavoin! Aamullakin olin vielä ihan tööt! Mansikat kukkivat parhaillaan ja meillä ne eivät ole koskaan ennen noin kovasti kukkineet! Meillä on siis jotain 6-8 puskaa! Sieltä on saanut puutarhahommien lomassa muutaman makean  herkkumansikan käydä keräämässä.

Tässä toisessa kuvassa taitaa ötökän muodon perusteella olla joku lude. 


tiistai 12. kesäkuuta 2012

Melko pinkkiä!


Tänään tuli taas pihalla/puistossa hieman kuvailtua, kokoajan jotain uutta tapahtuu. Vasta ihailtiin omenapuiden kukintaa, nyt niissä on jo pienen pienet omenat! Lähdin lähimetsikköön tsiikailemaan ötököitä, mutta eipä niitä juuri näkynyt.

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Väriterapiaa!


Löysin tänään aivan ihanan värisiä kesäkukkia. Daalioita ja enkelipelargonioita! Valitettavasti ulkona on tuhat ja yksi hyttystä, joten kipaisin pikaisesti ottamassa kuvat kyseisistä kukkasista, vaikka nyt on jo ilta ja kukat vielä majailevat muovikassissa! :) Silti ehti sääsket kupata mua jo jalasta ja korvalehdestä! Olin varmaan pari minsaa siis siinä syöttinä! Mrr...


           
 P.S. 8 työpäivää ja sitten alkaa l o m a. Enkä mä sitten muuta tee kun syön hyvin, otan aurinkoa, teen  puutarhahommia ja valokuvaan! No, ehtii 5 viikossa ehkä vähän vielä muutakin!!


sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Värikollaasi #086


Kuvasin erilaisia lehtimuotoja ja vihreitä sävyjä mitä tänään pihalta löytyi. Kuunliljoja minulla taitaa olla 4-5 erilaista, joten ne olivat hyviä kohteita. Ihan tuota tummaakin tummempaa vihreää oli haasteellisinta löytää tällä kertaa. Laiton sekaan noita valkoisia kukkia, sillä muuten minusta kollaasista olisi tullut himpun verran tylsä ja liian v i h r e ä! :)

                                                                       Viikon värit ovat: