Eihän hermota yhtään?


Vähäksi käy ennen kun loppuvat viime viikonlopun kuvat.  Eilen oli sen verran hektinen  työpäivä, että nukkuminenkaan ei oikein onnistunut. Lisäksi sain kotona sellaista informaatiota tulevasta viikonlopusta, että loputkin rentous katosi. Toiseksi nuorimmainen on menossa viettämään kaverinsa 18-vuotissynttäribileitä! Ei siinä muuten mitään, mutta kun on juuri se viikonloppu, että äippä ja iskä ovat silloin ensimmäisen kerran yli 20 vuoteen kahdestaan reissussa. En tiedä sitten pitäisikö vanhimman tyttären viikonloppu pilata sillä, että jäisi ajokortillisena päivystämään kotiin ja toimimaan taksipalveluna pikkusysterille. Voisi hänen poikakaverinsa tulla vaihteeksi meille....Mun mahaan sattuu ja verenpaine huitelee missä lie!!

Tuo tintti näyttää vallan rauhalliselta ja tyytyväiseltä elämäänsä! Eikä tämä aidanreunuksella aurinkoa ottava näytä yhtään sen stressaantuneemmalta! Hyvää pikkulauantaita kaikille!


Kommentit

Häivähdys sanoi…
Onneksi meillä on tuo ikä jo onnellisesti ohi (siis onnellista että se on ohi :D) Jos iskä ja äippä ovat noin pitkään odottaneet omaa reissuaan, niin ei minun mielestäni ole kohtuutonta pyytää esikoiselta pientä palvelusta. Kaikella rakkaudella :) Siunausta ja varjelusta teille kaikille loppuviikoksi :)
Onhan 18-vuotias sentään jo 18-vuotias. Enemmän huolettaisi nuo 15-vuotiaitten bailut :) Mielestäni voit ihan hyvin pyytää isosiskolta palvelusta. Voipi olla, että tekee tuon ihan mielellään. Saa tuntea olevansa isosisko ja tarpeellinen :)
pirkko sanoi…
Voi tintti, miten suloinen pörhäkässä puvussaan. Upeat kuvat!
Tillariina sanoi…
Joo, meidän vanhin (pian 21 vuotta) voi ottaa asian ihan ok., pitää vaan tänään asiaa kysellä! Toiseksi nuorin täyttää toukokuussa 18-vuotta, osaa yleensä käyttäytyä ok, mutta nämä ovat kaveripiirin ekat täysi-ikäisyysbileet ja tota noin...on siinä jonkinasteinen yllätysmomentti olemassa kuitenkin!! :)
Anonyymi sanoi…
On siinä oma jännityksensä, että saa kaikki kunnialla aikuisiksi. Monta mutkaa ja haastetta matkassa. Minäkin kyllä pyytäisin nyt isosiskon apua, kyllä teidän olisi aika päästä vihdoin matkaan kahden.
Ota iisisti vaan, kyllä kaikki järjestyy. Älä anna paineiden nousta ja pilata omaa matkaanne.
Askartelin itte sanoi…
Voi, kyllä teän täytyy, päästä reissuun. Kyllä se isosisko huolehtii, kyllä hän varmaan ymmärtää että on teidänkin mukavaa päästä kahdestaan:)
Ihan kuin ottais aurinkoa tuo tintti:) Kirja saapui, kiitos!
JPK sanoi…
Varsinkin tuo ylempi kuva on minusta erittäin onnistunut. Monestihan näissä linnuissa jos aukkoarvo on liian suuri vain osa lintua on terävä tai jos liian pieni, niin tausta näkyy turhankin terävänä. Nämä on niin hankalia kun ne liikkuu koko ajan.:) Tässä on onnistuttu tosi hyvin! Ja asentokin on hauska:)