Kävelyretki perinteisesti surkeassa säässä! :)


Odotukset olivat suuret viikonlopulle, että pääsee pitkästä aikaa kuvaamaan. Pakkasta ei ole kun -3 C, mutta mikä inhottava vinkka. Meni luihin ja ytimiin. Ei kiva. Tunnin jaksoin tarpoa. Eipä mitään erikoista näkynyt. Tikat nakuttivat kilpaa ja yritin niiden perässä pysyä, mutta tahtoivat keikkua niin korkealla, että huonot kuvat niistä vain sai. Näin korkealla ja kaukana, että varis kurmootti jotain paljon pienempää lintua. Siluettikuvasta voisi melkein päätellä, että jotain pientä haukkaa, mutta eihän sitä varmuudella voi sanoa. Tässä sitten päivän vaatimaton "saalis". No, jos huomenna parempi sää ja onni!Tämä tintti näyttää sairaalta, mutta se ravisteli itseään ja sitten se muuttui ihan tavallisen tintin näköiseksi. En tiedä onko sen jalka piilossa tuolla jossain höyhenien lomassa, vai oliko se todella yksijalkainen?!

Kommentit

Ina sanoi…
Täällä puolestaan oli pitkästä aikaa oikein upea talvipäivä!
Harakka sanoi…
Täällä on ollut todella pimeä ja harmaa päivä, aurinkoa ei ole näkynytkään.
Taitaa muuten olla haukka, mitä se varis siinä kurmuuttaa!
Ja tintti on sitten niin pyöreän näköinen,tuuliko sen höyheniä pöyhii,hi!
Tiitsa sanoi…
Harmaata ja kylmää oli täälläkin, mutta onneksi ei satanut... sillä jos Matinpäivänä sataa, tulee vielä seitsemän isoa pyryä ja jokaisella pyryllä on seitsemän pientä pyryä :)
Kyllä se huomenna aurinko paistaa, koska Matinpäivästä talvenselkä taittuu :) Uskotaanko ? =DD
Vikki sanoi…
Eivät nuo pilvet vaan osaa väistyä, samanlaisissa lämpötiloissa täälläkin.
Tuo takaa-ajokuva on oikeastaan aika hieno, haukalta tuo takaa-ajettava jotenkin näyttää.
Luulin myös kerran kivellä olevaa sorsaa yksijalkaiseksi mutta kyllä se jalka sieltä vaan ilmestyi kun lähti liikkeellle.