Puluja ja elektroniikkaa!


Ns. fasaanimetsikössä asustaa myös sellainen 4-6 pulun porukka! Yleensä ne ovat yhden männyn oksalla orrella päästelemässä pulumaista kujerteluaan, syömässä ruokintapaikalla tai sitten liitelevät yhdessä kierrellen ja kaarrellen. Tämä kuva on pulusta, joka tarkkailee ruokintapaikkaa talon katolta. Olen sitä lentokuvaa monta kertaa yrittänyt ottaa, mutta ei ole vielä onnistunut. Varmaankin samassa metsikössä olevan varpushaukan vuoksi, kantsii tehdä sellaisia äkillisiä väistöliikkeitä. Minä en kameran kanssa pysty ollenkaan samaan liikkeeseen . Kamera painaan reilut puoli kiloa ja putki yli kilon. Menee Tillariinan tasapaino. No, kun sen monopodin saisi ostettua, niin voisi auttaa tuohonkin ongelmaan. 

Meillä on nyt hankittu kaikenlaista elektroniikkaa viime aikoina. Uutta telkkaria odotetaan innolla  tulevaksi. Entinen on 32 tuumainen, mutta uusi peräti 47 tuumainen. Meidän olkkari ei oo mitenkään hirveän iso. Jännittää miltä se tulee näyttämään! Reilut viikko sitten tilattu uusi digiboxi on minulle vielä aika aparaatti. Miksi muut oppivat sen käytön tuosta noin!? Ehkä siksi, että siinä on ihan sama logiikka kun entisessä ja en mä jaksanut opetella edes sen käyttöä! :)

Kommentit

Eko sanoi…
Puluo ovat meilläkin liikkeellä vähän siihen malliin että 'kevättä-pukkaa-rintaan'.
Pesäpaikan haussa.
Kiitosta vaan kovasti vierailuista ja kommenteista.
Pierre BOYER sanoi…
Best regards....

Pierre
Pasi Lepola sanoi…
Onnea uudesta digiboxista ja telkkarista. Kyllä silmä tottuu 47":een, kohta ihmettelet miten ennen pärjäsittekään pienemmällä. Jos taas tuntuu, että uusi telkkari ei muuten sovi sisustukseen, niin onhan se hyvä syy lähteä huonekalukauppaan. :)
Harakka sanoi…
Pulu on muuten aika kaunis lintu!
Minttuli sanoi…
Keväinen kyyhkysen kujerrus on somaa kuunneltavaa, Onko ne metsäkyyhkyjä?
Kaunis kuva:)

Elektroniikkaongelmainen täälläkin, en vieläkään tunne tämän Windows-kasin kaikkia hienouksia. Ja pian on television uusiminen edessä