Harmaatakkisia oravia!


Meillä oravat ovat vielä talviturkissa. No, ei ihmekkään, sillä lunta on vielä runsaasti. Tällä kaverilla on sitten aika likaiset koivet. Missä lie rämpinyt!


Harmillisesti tuohon aikaan ei vielä aurinko paistanut, joten kuvista tuli pimeitä ja näitä on silleen aika reippaalla kädellä kropattu! Alla oleva oikein runsaasti! Minä katselin oravaa, mutta kyllä sekin minua tuijotti tiiviisti. Me kyllä keksittiin yhteistäkin tuijoteltavaa, mutta siitä postaus sitten huomenna! :)


Peräti taisi olla neljä eri yksilöä liikenteessä. Kaikista en saanut kuvaa kuitenkaan.Kurremetsä on kyllä auringonpaisteellakin aika pimeä paikka. Puita kasvaa tiheään ja niiden latvusto on aika iso. Ei pääse valo läpi.


P.S. Eilen oli varmasti tähänastinen sivujen katseluennätys, 302! Kiitos!!

Kommentit

Askartelin itte sanoi…
Ihanan söpöliinin olet bongannu:)
Harakka sanoi…
Oravat ovat niin söpöläisiä!
Pasi Lepola sanoi…
Vaikka oravakuvia onkin rajusti kropattu, niin ne toimivat erinomaisesti näin blogikuvina. Tuo metsäkuva on todella onnistunut ja kaunis. Näin jälkikäteen on tietenkin helppo sanoa, mutta tuosta olisi saanut suorastaan aivan erinomaisen siirtymällä kaksi metriä oikealle, jolloin tuo linnun pönttö olisi osunut kultaiseen leikkaukseen. :) Tietenkin sillä ehdolla, että maisema jatkuu oikealle muuten identtisenä. :)
marjukka sanoi…
Oravat ovat kyllä söpöjä (ainakin kuvissa), mutta joskus niitä on riesaksi asti (kuten meillä)! Hyvin olet onnistunut ilman auringonpaistettakin!
JPK sanoi…
Onkin oikein hyvä kuvata oravia talvitakissa välillä, kun useimmiten kurre on kuvissa talviturkin heittänyt:) Hyvä kuvauskohde.
Vikki sanoi…
Oravat ovat niin suloisia!
Tykkään kovasti tuosta mäntymetsän kuvasta!
Tiitsa sanoi…
Tuollainen männikkö on niin kaunis, mikäs siellä on oravien asustella. Varmaan tuolla on myös hyvät mustikkamaat.
Hyvät ja ilmeikkäät kuvat kurresta, eikä se groppaus yhtään haittaa, kivissa on elämää ja elinpiiriä.
Kimmo Hurri sanoi…
Onnitteluni hyvälle blogille. En ihmettele yhtään kävijämääriä.
Marika T. sanoi…
Oravakuvat ne ovat vain niin hellyttäviä ♥

Minä olen viime aikoina nähnyt paljon metsäjäniksiä ja nekin ovat vielä aivan vitivalkoisissa talviasuissaan. Milloinkohan alkaa kesäpuku vaihtumaan.. :)
Tillariina sanoi…
Oravat ovat kyllä söpöjä pörröhäntiä! Meidän asuntoalueella niitä on aika runsaasti tontien välisissä metsiköissä ja puistoissa. Lisää on tulossa, sillä ainakin yhdellä äippäoravalla on poikaset!