Loman jälkeen...

Jostain syystä tämä eka loman jälkeinen viikko tuntuu t o s i raskaalta. Kokoajan täytyy mennä sinne ja tänne, monta kertaa päivässä. Inhoan sellaista. Lisäksi mieleen ovat vahvasti nousseet tietyt elämän epätasa-arvoisuudet ja hankaluudet. Oliko lomalla liian kivaa ja rentouttavaa, että nyt sitten pitää iskeä ikään kun takaisin! En tiedä. Tuntuu, että viikonlopusta on monta viikkoa aikaa....outoa!


Venelaituri on tyhjä, jotenkin kuvastaa olotilaani tällä hetkellä tämä kuva.

Kommentit

Eko sanoi…
Raskasta... raskasta...
Häätyy sanua - ei soo elämä heleppua.
Jos se heleppua olis - sitähän kuolis nauhruun.
Noh... kuvasta pursuaa kuitenkin kovasti menon meininki...
Sommittelusi osoittaa mahtavaa tulevaisuutta.
'Häntä-Pystyyn' ja menoks...
Tuula sanoi…
Mulla oli vielä eilen vapaata, mutta arki iskee tänään. Mitenkähän käy.
Saara sanoi…
Hieno kuva! Oli itselläkin aika raskas paluu arkeen, tiedän tunteen. Joskus tulee liikaa asioita eteen, ainakin tuntuu siltä, kun on lomalla kunnolla ottanut niihin etäisyyttä. Kylläpä nuo epämukavat epäkohdatkin onneksi yleensä jotenkin järkeviin paikkoihinsa sitten taas loksahtelevat. On jo keskiviikko, Tillis, kyllä selviät tästäkin! Tsemppiä!
Tillariina sanoi…
Saara, niin totta! Tietyt asiat on jo kauan sitten märehditty, miksi niitä pitääkin vielä muistella. Aina tulee uusia murheita, ei tarvi vanhoja enää kaivella. Tsemppauksesi todella tehosi! Kiitos kovasti!!
Harakka sanoi…
Nyt sitten vaan nokka menosuntaan ja uusia haasteita vastaan!
Kesä on justiinsa ja saadaan kuvata niitä kukkia!
Äityli-Mummo sanoi…
Ihanii kuvia purosta jäineen ja vesineen. Oisko tuo TYHJÄ miu olotilalle oikee sanamuoto, no syyn arvannet, mitehä monenne kerra ja ain siin välis mie kerkee olla hyväuskone hölmö :(