Pääsiäisen iloa!


Sää oli todella suotuisa ulkoiluun ja valokuvaukseen. Ei voi moittia. Ruokapuoli onnistui pienistä kommelluksista huolimatta elikkä unohdettiin ostaa kananmunia! :) Uusi kamera ehti juuri saapua ennen lomaa ja silläkin pääsin jo harjoittelemaan, vaikka alku oli enempi kun kivinen. Mies suostui pienelle kuvausretkelle. Mahatautikin selätettiin juuri ennen lomaa, eikä tällä hetkellä ole kun yksi perheenjäsen flunssan jälkimainingeissa.  Edessä on normia lyhyempi työviikko ja mitä parasta, nyt eletään jo huhtikuuta! Kesäaikaan siirtyminen ei ole minulle kovin helppoa, sillä sisäinen kelloni on melkoisen tarkka ja ei tykkää muutoksista mm. aamuheräämisen, nukkumisen ja ruokailun suhteen. 


Kommentit

Tie on kevyt sanoi…
Minullekaan ei tämä kellojen veivaaminen sovi, ei sitten yhtään.

Valosta ei ollut pääsiäisenä puute, kun kuvaamaan lähti. Mukavaa!

Oletko tyytyväinen uuteen kameraasi? Aiai, jälleen kamreanvaihtoinnostus nostaa täälläkin päätään, mutta vielä pitää vähän malttaa.
Tillariina sanoi…
Sen verran vähän vielä kuvannut tuolla uudella kameralla, että en ihan hirveästi osaa siitä vielä sanoa. On siinä semmonen laadukkaampi fiilis kun sitä pitelee kätösissä. Se näemmä haluaa vähän eri asetuksia kun entinen kamera, samanlaisissakin olosuhteissa. Menee opetteluksi kevät. En mä sitä ehkä enää poiskaan antais...:)