Se viikon paras työpäivä!


Joka on siis vielä edessä! Perjantai on minusta aina sellainen. Ehkä sen vuoksi tietysti, että vapaa viikonloppu on tulossa! Perjantaina voi päästä lähtemään hieman aikaisemmin kotiin. Lisäksi töissä lunssi on usein hilkun verran parempaa. Iltapäivästä työporukalla on jo aika rento meininki ja jotain kevyempää keskusteluakin voi syntyä! 

Saapa nähdä tuleeko viikonlopun kuvasaaliiksi muutakin kun harakoita, vaikka ei minulla ole mitään niitä vastaan! Kivoja lintuja!! Tilasin telezoomiin telejatkeen. Eilen olin niin väsynyt, että en jaksanut sitä vielä kokeilla, mutta toivon mukaan sitten huomenna. Pihalla on lunta enää rajapensaiden alla. Mikä on tosi ihanaa. Viikossa ne sitten lähtivät!! Hyvä, hyvä!!


Kommentit

Iines sanoi…
Perjsantai on kiva päivä! Satakunnassa kevät tuli kohinalla, joet tulvivat talojen pihoille ja peipponen laulaa puusssa herkeämättä. Perhosiakin on nähty.

Mukavaa viikonloppua!
Harakka sanoi…
Perjantai on aina se paras päivä jostain syystä, mullekkin, vaikka olenkin sairaseläkkeellä.
Lumet sulaa täälläkin vauhdilla, kun vettä tulee kuin saavista kaataen!
marjukka sanoi…
Melkein kaikki lumet meni täältäkin tällä viikolla, vaikka meidän tontti vielä lumen vallassa onkin! Odotan mielenkiinnolla telejatkeella ottamiasi kuvia, sillä minulla on ollut myös harkinnassa tuo jatke! Kuvauksellista viikonloppua!