28 päivää kesälomaan!


Olen laittanut kännykkään sellaisen kesälomalaskurin! Sitä on aika mukava seurata. Tuntui aika ihanalta kun se pyörähti alkamaan kakkosella! Jotenkin tämä toukokuu on ollut sellaista pyöritystä, että ei meinaa perässä pysyä. 1.6. meinaan asettua sellaiseen "koomatilaan", että teen vain aivan välttämättömimmän. Tällä viikolla hautajaiset, ensi viikolla ylppärijuhlat. Tyttärillä alkaa kesätyöt ja mä saa olla lähes yksin kotona kisujen kanssa kesäloman aikaan! Ei ruuanlaittoa päivisin, ei kuskaamista ketään sinne ja tänne. Olisi kiva tietty nukkua pitkään aamuisin, mutta se ei nyt koskaan toteudu. Auringonottoa pihalla ja 15 dekkaria! Hyvää ruokaa ja kesäisiä herkkuja niin paljon kun napa vetää! No, ainakin mä näin haaveilen. Totuus voi olla toisenlainen. Tästä unelmasta mä pidän nyt kuitenkin kiinni.


Kommentit

Pierre BOYER sanoi…
Enjoy your day !

Pierre
Marru sanoi…
Aina pitää unelmoida :D
Häivähdys sanoi…
Kuulostaa houkuttelevalta :) Nukkuminen olisi mukavaa, mutta kun parhaat kuvaushetket ovat auringon nousun aikaan. 1.7 siis noin neljältä :D No, syksyllä taas helpottaa ja talvella sitten toivutaan.
Sirpa sanoi…
Ilman unelmia elämä olisikin tylsää...
marjukka sanoi…
Pidä siitä kiinni!
Harakka sanoi…
Unelmia täytyy olla aina!
Mutta luulen, että sun lomasi menee suurimmalta osin kuvaamiseen myöskin, hi! Mikä onkin varmaan yksi hienoista unelmista, kun saa kuvata koska haluaa, eikä tarvi mennä töihin!
Anne sanoi…
Herkkä kuva jälleen!