Hetki vielä...


Tykkään todella valkokukkaisesta lumipalloheisistä, vaikka aina siihen kukkimisen loppuvaiheessa viimeistään iskee kirvoja oikein kunnolla, paitsi jostain syystä nyt siinä ei oo vielä yhtään! Eiköhän ne vielä tule kuitenkin. Kukkapallot ovat vielä kevyen vihertäviä, mutta kohta ne ovat kauniin hohtavan valkoisia! Mun oli jo tänään niitä pakko kuvata. Tietysti nyt aurinko paistaa, mutta kun tunti sitten kuvasin, niin oli tosi pilvistä.


Kommentit

JPK sanoi…
Nuo on todella kauniita!
Minttuli sanoi…
Minäkin pidän lumipalloheisistä, se on niin kaunis kukkiessaan. Meillä on sama juttu, kirvoja jo nyt, joten torjumaan vaan..
Hienosti kukkai jo siellä, meillä vielä nupulla!
Saila sanoi…
Kaunis, tuo vihertävä väri on hieno.
Anne sanoi…
Se on ihana täydessä kukassa. Mutta - kuten sanoit - kirvaherkkä. Ei kun mäntysuopaliuosta kehiin muutaman kerran kesässä, niin ainakin kirvat vähenee, ellei kokonaan katoa.
Pirkkoinkeri sanoi…
Kaunis noin vihertävänäkin.
Tiitsa sanoi…
Kauniita palleroita. Harmi tuo kirvaherkkyys. Eikö siinä ole vaara, että ne leviää muihinkin kasveihin?
Leppiksiä äkkiä apuun.
Iines sanoi…
Ihana! Näin tällaisen lumipalloheisipensaan juuri hiljakkoin puutarhaohjelmassa, jossa sellainen istutettiin näkösuojaksi pienelle rivitalopihalle. Meiltä kaadettiin mökiltä isot pihapuut, ja nyt tarvitaan kuitenkin varjoisaa istumapaikkaa. Ajattelin tällaista pensasta! Ja ostan taimen heti alkukesästä, kun menen kohta mökille!