Kurrepoikia!


Epäilen, että kurremetsässä on oravanpesä. Ajattelin mennä katsomaan, josko siellä suunnalla näkyisi pieniä vauvakurreja liikenteessä. No, eipä näkynyt. Kaksi täysikasvuista kyllä kisaili puussa. Kyseisellä paikalla on hieman vaarallista kuvata, koska siellä on liukasta kalliota, jossa kasvaa paikoitellen varpuja ja sammalta. Kalliossa on myös yllättäviä koloja. Siellä ei siis pidä alkaa temppuilemaan ja täytyy katsoa mihin astuu.


Kuvat eivät oikein onnistuneet. Metsässä oli kohtuullisen pimeää ja sitten kun löysin auringonpaistetta, niin se olikin sitten taas niin kovaa valoa, että meni siinä säädöt taas uusiksi. Eikä kurret oo silleen ihan loputtoman kärsivällisiä, hituroitsevalle kuvaajallekkaan! :)

 

Aina oravia on kuitenkin kiva nähdä ja erityisen kiva kuvata. 

Kommentit

Mustis sanoi…
Katsoin linnut, sammakot ja kurret ja muutkin samaan läjään, mukavia kevätkuvia, siellä näkyi jo leskenlehtikin kukkivan.

Harvoimpa sitä miniä niin mieluinen taitaa olla, itse asuin yli 25 vee samassa talossa kuin appivanhemmat.
Mustis sanoi…
Niin ja ihana on tämä kurrepoika:)
Sirpa sanoi…
Söpö kurre.
Pikaista paranemista flunssan kourista!

Itselläni ei ole anoppia eikä appiukkoa ollut...
Piupau sanoi…
Ihania kuvia. Eilen otin kameran ulos mukaan ja toivoin pääseväni viimein kuvaamaan jotain ötököitä mutta piilossa pysyivät kaikki. Oraviakaan en ole nähnyt, aijempina vuosina meidän aitan vintillä on asustanut oravaperhe ja pienet kiipeilijät ovat harjoitelleet liikkumista seinuksilla. Toivotaan että ilmat lämpenee ja luonto heräilee pakkoin täällä poihjoisempanakin.
marjukka sanoi…
Hyvin onnistuit kuitenkin! Kurret tahtovat olla niin liukasliikkeisiä, että kuvaan jää vain hännänpää!