Rentukkaretki


Ajattelin käydä katsastamassa viime keväänä löytyneen rentukkapaikan. Ei ollut ihan paras idea. Siellä oli ihan julmasti hyttysiä, nokkosia ja upottavaa maastoa. Siinä sotkin kengät sitten ekan kerran. Ilmeni, että näitähän tänä keväänä kasvaa vähän siellä ja täällä ja ovatko jotain eri lajiketta, sillä isompia ja "pulleampia" löytyi ihan muualta.Tämän kuvan takia sattui sitten, mitä olen aina kuvausreissuilla pelännyt....astuin koiran pökäleeseen. Mikä lemu ja otti enempi kun paljon päähän. Onneksi mies oli niin kiva, että pesi ne kengät! Huomenna mun sisko tulee kyläilemään. Olen yrittänyt erityisen hyvin siivota, sillä hän on jonkin verran allerginen kisuille. Antihistamiinia nassuun tietty.

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Kaikkea sitä joutuu valokuvaaja kärsimään kuvia saadakseen ;) Nuo koiran jätökset ovat kyllä kurjia, jos kohdalle osuu. Komeat kuvat sait ja kyllä rentukoita on ainakin kahta lajia.
Harakka sanoi…
No, varmasti olikin kiva haju, on meinaan mullekin joskus käynyt sama juttu, hi!
Mutta kauniit kuvat nappasit silti hajusta huolimatta!
Askartelin itte sanoi…
Tosi upeita kuvia, tykkään erityisesti ekasta kuvasta. Aurinkoista viikonloppua:)
Riitta Sinikka sanoi…
♥ todella auringon keltaisia, ihania kuvia!
Pirkkoinkeri sanoi…
Upeita nämä kuvat. Tarkkaan saa katsella, ettei koiran jätöksiin kenkiään sotke. Onneksi lähtee pesemällä pois.
Piupau sanoi…
Juu, ne on niin kivoja nuo koirankakkarat, arsinkin lasten kengissä kun jättänävt ne sutrenlojumaanbeteiseen sikinsokin ja kotvasen estää ennen kuin lötää oikean hajuhaittalähteen. Eipä ne kivoja ole kenenkään kengässä, hi. Ihania k uvi sait. Ihanaa viikonloppua sinulle.