Sammakkoprinssi ja parit ötökät!


Sisko kävi viikonloppuna kylässä ja sain häneltä näin söpön sammakkoprinssin! :) Tykkään tästä tosi paljon. Se on metallia ja aika painava. Siskon vierailu piristi todella.


Mustaherukka ja karviainen kukkii parhaillaan. Niissä on aika paljon amppareita, kimalaisia ja muitakin pölyttäjiä!  Kaikki kukat eivät kuitenkaan vielä ole avautuneet, ehkä n. neljännes. Kyseiset pörriäiset välillä hieman hermostuvat ja melkein väkisin yrittävät päästä kukkiin käsiksi. Melko väkivaltaisen näköistä touhua.
Iik! Ampiaisvyötärö! :)


On tosi kiva nyt kun työpäivän jälkeenkin on mahdollista hetkeksi päästä kuvaamaan. Eikä tarvi odotella aina viikonloppuun. Tänäänkin ehdin hetkeksi pihalle kun ruoka oli liedellä kypsymässä.

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Hyvä kun sinulla on tuo piha, mihin voi äkkiä piipahtaa kameran kanssa. Viikonloppuun sitten niitä erilaisia retkiä. Hienot kuvat jälleen taltioit.
Marru sanoi…
Hih.. toi yks on selvästi poikki "vyötäröstään" :D
Intianminttu sanoi…
UPEITA lähikuvia! Vaikka malleista en tykkääkään...pörröisemmät ja paksummat sekä jollain tavalla myös sympaattisemmat kimalaiset ovat enemmän mun kameran eteen tervetulleita kuin ampiaiset :)
Pessi sanoi…
Onneksi valoa riittää pitkälle iltaan ja pihalta voi löytää vaikka mitä! :) Hiukka kade oon noille amppareille, mitkä vyötäröt! ;)
marjukka sanoi…
Mitenkähän tuollaisen ampiaisvyötärön saisi, ei taida tässä iässä enää olla toivoa! Upeita kuvia taas!
Sirpa sanoi…
Piha onkin makroilulle oikea aarreaitta:)
Söpö prinssi ja komeat pimpparikuvat!
Vikki sanoi…
Hienot kuvat kimalaisista!
Ja nuo laamat tuolla alempana, miten mainioita ilmeitä!
Harakka sanoi…
Jepulis, miten se pysyy yhdessä kiini toisissaan, meinaan ala ja yläruumis??
Kyllä on pieni vyötärö meinaan, hö, ei tuollaista kyllä koskaan saisi aikaseksi, eikä kyllä olis tarviskaan, vois vaikka katketa, hi!
Hienot kuvat ja edellisessä postauksessa ihana perhonen!
Askartelin itte sanoi…
Taas niin upeita kuvia. Hyvät makrot amppareista, näkyy kaikki pienimmätkin "ihokarvat":)