Viivin kanssa takapihalla!


Viivi, naapurin kissa käy meillä taas pari, kolme kertaa päivässä kuivaraksuja nauttimassa. Se on niin laiha, että oliskohan sillä matoja? Pengoin jo meidän lääkekaappia ja olisin kisuneidolle yhden Drontalin syöttänyt, mutta eipä meillä niitä nyt ollutkaan. Harmi. Jotenkin tuntuu, että se on meidän pihalla jatkuvasti. Tänään sain häneltä oikein erikoishuomioita, istui syliin ja nuoli mun sukkia! Viivi on vaan niin likainen, ettei oikein tiedä rapsuttaisiko vai ei. No, rapsutin minä kuitenkin. Meillä oli pitkä juttutuokio, sillä Viivi on kuten meidän Venni kova juttelemaan. Aina tulee vastaus kun kysyy, jotain?

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Voi tuota Viiviä, ihana kun hoivaat sitä. Hyvinkin sillä saattaa olla matoja, ties koska on madotettu ja mitä syö ravinnokseen.
Kaunis kissa kaikesta huolimatta.
Saila sanoi…
Voi että, niin harmi kun kaikki eivät pidä lemmikeistään huolta. Olet tosi kiltti kun madottaisitkin, kyllä Viivi sitä ehkä tarvitseekin. Ja seuraakin hän tarvitsee :-D Mikä söpöliini!
Askartelin itte sanoi…
Ihana kollaasi kisusta:)
Marru sanoi…
Hän olis kyllä muuten aivan ihanan näköinen kisu :)
Mustis sanoi…
Nätti on ja ihastuttavat kuvat ja poseeraukset, itselläni oli sama kokemus naampurin ihanista mirreistä, tosin ei nyt..
Pasi Lepola sanoi…
Voi reppanaa, vaikka likaa ja takkua näyttää turkista löytyvän, niin onhan tuo Viivi nätti kissa, ei siitä mihinkään pääse. Mukavaa nähdä siitäkin väliin kuvia. :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Taitaa olla raksut ja varmasti se matolääkekin Viiville tarpeen.