Kuuma

Oikeastaan tänään ei ollut kovinkaan kiire tuolta isosta marketista, sillä siellä on varsin viileää! Ostin  vihdoin uuden hiiren läppäriin. Mä en näet tykkää käyttää tuota tasohiirtä ollenkaan. On niin ketterä ja liukas viilettään tämä uusi! Paremman kokoinen mun käteen (pienempi) ja sen pitäisi vuoden kulkea tuolla yhdellä AA-paristolla, entinen söi aina kaksi kerralla. Lisäksi mä ostin mun mielisarjaa Hercule Poirotia DVD:llä 4 kpl. Jokaisessa 2-3 juttua, joten katsottavaakin on sateisille päiville, jos niitä tulee. Kynsilakkaa pari pulloa, sillä huomenna on tarkoitus laittaa kesäkynnet! Talvella en näet käytä kynsilakkaa ollenkaan. Kissoista lähtee totaalisesti veto näin kuumalla, ne vaan nukkuvat. Pakotin itseni pikkukävelylle ruuan päälle. Eipä mitään kuvattavaa löytynyt. Nämä vuokot olivat nyt täydellisesti avautuneet, joten laitan yhdestä kaunokaisesta kuvan.


Huomenna voisi tehdä vähän pitemmän kuvausreissun. Ostin sitä varten myös vyölaukun, että saan siihen kännykän, vesipullon, auton avaimet jne. tarpeellista pikkusälää. Tuo nykyinen kuvausreppu on niin iso, ettei sitä paljon huvita kanneskella jossain +24 C asteen helteessä. 

Kameravalmistajille toivois vinkiksi, että käyttäisivät tuossa kameran LCD-näytössä samaa Gorilla-lasia kun paremmissa kännyköissä. En oo missään rapakoissa uudella kameralla vielä kulkenut ja tosi ahkeraan puhdistan näyttöä silmälaseille tarkoitetulla uudella, puhtaalla mikroliinalla, jota säilytän kaulanauhassa roikkuvassa pienessä pussukassa (tarkoitettu kaukolaukaisimelle). Enempi siihen tarttuu siis ihan kasvoista pölyä/rasvaa. Suorassa auringonvalossa näkee jo pieniä ohuita naarmuja. Kännykkä, nykyinen ja entinen n. 3 vuotta vanha ovat laseiltaan täysin naarmuttomia! Mä en tee sillä GPS:llä, enkä Wi-Fi yhtään mitään, mutta kunnon glasi olisi ollut kyllä kiva. Gorilla lasi kun vielä puhdistuu melkein itsestään. Mä lähes aina pesen kasvot vielä ennen kuvausreissua, että meikkivoidetta tai puuteria ei siis levitellä kuten päivittäin monta kertaa kännykän lasiin.

Kommentit

Matonkude sanoi…
Kunnon varusteilla sitä onkin mukava lähteä kuvausreissulle :)
Upeita hyönteiskuvia tuolla aiemmissa postauksissa.
Mukavaa nähdä mitä seuraavalta kuvauskerralta saat talteen meillekin näytettäväksi.
Lämpöistä kesäkuuta!
Kirsti sanoi…
Tosi hieno kaunokainen, mustalla taustalla:)
Pasi Lepola sanoi…
Hui, kun säikytit! Täytyi heti tarkastaa oman 6D:n lasi. Ei onneksi löytynyt naarmuja, mutta paksu hikirasvakerros kuitenkin, ehkä se suojaa minun kameran lasia naarmuilta! ;) Empä taida pyyhkiä vieläkään. :) Tai onhan meillä erona se, että en ole (vielä) rymynnyt makron kanssa pusikoissa. No, kohta tilanne muuttuu, kun 180mm makro (Sigma) on jo tilattu ja saapunee ensi viikolla. 6D:n lasiin on myynnissä suojakalvoja, pitäisköhän laittaa harkintaan, jotta selviäisin naarmuitta makromöyrimisestäkin. :) Kaunis vuokkokuva!
Tillariina sanoi…
Pasi, kävitkö katsomassa ulkona auringossa vasten valoa? Ei se sisällä näy, mutta kun kääntää näytön vaakatasoon aurinkoa vasten, niin minulla näkyy ainakin hienon hienoja pieniä naarmuja. Heikkoa on laatu! En oo rymynnyt pusikoissa, vaan ihan pihalla ja kävelytiellä puistossa.
Sarppu sanoi…
Ihana kuva :) tänne tuli uusi kamera ja olen tyytyväinen siitä, että näytön voi nyt kääntää nurin, jolloin naarmuttuminen epätodennäköisempää, katsotaan sitten miten muuten toimii...vanhan kameran sainkin jo myytyä. Mutta kyllä tuntuu siltä, ettei kaikkia asioita haluta miettiä loppuun saakka, jotta saadaan tavaraa tarpeeksi myytyä.
E. Salonen sanoi…
Hieno kuva! Annoin blogillesi tunnustuksen ja siihen liittyvän pienen haasteen blogissani http://esalonen.blogspot.fi/2013/06/liebster-blog-5x5.html. Ei ole mitenkään pakollista vastata.
Pasi Lepola sanoi…
Ihme ja kumma, mutta ei mulla ole naarmuja. Ehkä se minun kameran lasissa oleva paksu hikikerros suojaa... :P
Anne sanoi…
Ihastuttava kuva! Tyylikäs.