Loma, loma!

Töiden jälkeen otin tunnin päikkärit. Sitten ruokakauppaan! Mikä määrä ihmisiä siellä olikaan, pahempaa oikeastaan kun joulunpyhiä ennen. Nyt ei ihan vielä tunnu, että loma alkoi kuitenkaan. Enempi vaan tavalliselta viikonlopulta. No, fiiliksiä nostattamaan tein ekan kerran tätä Rocky Road-juttua! Makeannälkä ei ainakaan nyt pääse yllättämään. Tosi hyvää se oli, että teen varmasti tulevaisuudessa monta, monta kertaa! Kun oli niin kiire päästä maistamaan, niin kuva ei oo kovin hyvä. :) Minä laitoin omaan versiooni maito-ja tummaasuklaata, riisimuroja, rusinoita, vaahtokarkkeja ja Muro-keksejä.


Huomenna täytyy hieman siivota ja ajaa nurmikko. Brita-kakku tekaista ja toivon mukaan ehtisi tuonne pihalle ottamaan aurinkoa lukien samalla kirjaa. Valokuvaustakin olisi kiva harrastaa, sillä tsädäm...kuvat taitavat olla taas aika loppu!


Kommentit

Pessi sanoi…
Slurp! Namilta näyttää! Oikein ihanaa lomaa sinulle, Tillariina! Nauti! :)
Marru sanoi…
Ihanan herkullista lomaa :D
Ja mukavaa juhannusta!
Sirpa sanoi…
Nautinnollista ja kuvauksellista lomaa!!!
Susanna sanoi…
Ihanaa lomaa! :-)
Saila sanoi…
Huh-huh-huh, ei niin makean ystävälle tuo rocky road näyttää aika järkyltä ;-) Hyvää lomaa!
Kirsti sanoi…
Nam, Makoisaa lomaa sulle :)
Äityli-Mummo sanoi…
Näyttää nii makialle, et iha leukaperist vettää :D Mie söi eile töis yhe kermalehmä toffee- ja lakunmakuse karkin, huh huh, ku makiaa, kyllä puistatti :) Ainut makee mist mie nauti, o normi lakritsa...milloha lien syöny, ei jaksa muistaa. Rentouttavaa, leppoisaa, mukavaa lomaa!
Pasi Lepola sanoi…
Nuo Rocky Roadid ovat kyllä herkkua. Minulla on ollut tapana viedä niitä työkavereille nautittavaksi vappuna.
Pasi Lepola sanoi…
Ai niin, mukavaa valokuvauksellista lomaa ja hauskaa Juhannusta! :)