Odotettu viikonloppu!


Keskiviikkona kun ajelin töistä kotiin, niin vastaantulijoiden kaistalta uhkaavasti ajoi oranssinpunainen vanhempi pikkuauto kohti mun auton keulaa. Ehdin jo laittaa jalan kytkimelle ja olin varautunut äkkijarrutukseen. Tosin ei siinä vauhdissa olisi pystynyt enää välttämään kolaria. Onneksi kuski havahtui, olisko sitten nukahtanut rattiin tms. Veti aika rajusti oikealle ja pientareelle. Auto keikkui ja ehdin nähdä kuskin ilmeen, joka oli hämmentynyt hymy?! Katsoin peilin kautta, että auto oli pysähdyksissä. Tuli kyllä ns. pala kurkkuun, siinä olisi voinut käydä pahasti molemmille, jopa henki mennä. 80 km/h vauhdissa ei mielellään oteta autoa kylkeen.

Tämä työviikko o l i pitkä!! Yritän kuvata viikonloppuna vähän muutakin kun sudenkorentoja. Meillä alkaa jo kasvit vähän kärsiä kuivuudesta. Tulispa yöllä kunnon sade!

Tämä taitaa olla joku vauvatipu kun piti niin kovaa meteliä oksalla ja se oli tuollainen vähän "pörröinen" vielä  höyheniltään.

Kommentit

trina sanoi…
Hui, kyllä varmasti säikäyttää tuollainen vastaantulija. Mukavaa kuvausviikonloppua. Nyt on luvattu ukkosia, joten sadettakin varmaan tiedossa.
Pasi Lepola sanoi…
Huijui, onneksi vastaantulijakin havahtui väistämään. Jos nukahtamisesta oli kysymys, niin varmasti tuosta piristyi ja loppumatka sujui turvallisesti. Kuitenkin olisit voinut soittaa poliisit tarkastamaan kuskin kunnon. Mukavaa ja vähemmän jännittävää viikonloppua sinulle Tillariina!
Harakka sanoi…
Voi kauhistus sentään, miten sulle on meinannut käydä!
Sulla oli suojelusenkelit mukana, onneksi.
Tänään tuntuu viileemmältä, kuin eilen. Ukkosta on ilmassa ollutkin joka päivä, ja tänään on luvattu taas!
Tiitsa sanoi…
Ei tuolla tienpäällä, koskaan tiedä mitä tapahtuu,vaikka itse ajaisi kuinka tunnollisesti. Onneksi ei sattunut mitään, mutta kyllä se säikäyttää, toivottavasti myös sitä toista osapuolta.
Mukavaa kuvailuviikonloppua sinulle.
Pessi sanoi…
Apuva! :/ No kyllä säikäytti! Onneksi selvisit naarmuitta! Suloisen pikkutirppakuvan olet saanut napattua! Nautihan viikonlopusta!
Tiikerimaa sanoi…
No huh, mikä tilanne! Oli varjelus matkassa onneksi. Leppoisaa viikonloppua ja hyviä kuvauskelejä!
Äityli-Mummo sanoi…
Kyl tänäpäivän pittää liikentees olla silmät seläskii. Nyt ku ollaa jokapäivä ajettu moottorititä Mansikkala-Kaukopää, nii ei yhtää päivää, ettekö näkis mitä ihmeellisempi, hölmömpii esityksii!Pikkune poikaneha siin huuteloo vanhempii tuomaa ruokaa :D