Vimppa työpäivä, ennen lomaa!


Tämä on vuoden paras työpäivä! Koko viiden viikon kesäloma on täysin kokonaisena vielä edessä. Tänään me viimeisetkin työpaikalla siis jäämme lomalle. Tulevan loman kunniaksi myös lounastamme ulkona paikallisessa lounasbaari & pizzapaikassa, eikä kanneta eväitä kotoa, kuten normaalisti kesällä. Kukat pitää pakata kesähoitoon, ikkunalaudat tyhjätä ikkunanpesijöitä varten ja vetää lähtiessä vielä sähköjohdot irti seinästä mahdollisen ukkosen vuoksi. Jääkaappi sulatetaan ihan viimeiseksi ja sitten menoksi.Kotona työkännykkä sammutetaan, avaimet ja kalenteri menevät uinumaan yhteen laatikkoon. Sen jälkeen työt unohtuvat...

Tuo aika korkea kurjenpolvi, joka nyt aloitti juuri kukinnan on mun suosikkeja omassa pihassa. Se kasvaa hallitusti pallonmuotoisena, eikä yritä vallata koko kukkapenkkiä. Se on myös ötökkävapaa. Kukkii useammassa erässä ja nuo kukat ovat todella isoja ja sinisiä, kuvissa ei oikein tavoita oikeaa sävyä. Sitten on tämä minilajike, joka myös nyt kukkii ei sekään  huono ole. Maailman helpoin lisättävä. Sen kun repii palan tätä ja laittaa uuteen paikkaan.  Kasvatan tätä ruusupuskien aluskasvina.
Kommentit

Sarppu sanoi…
Oikein rentouttavaa ja mukavaa alkavaa lomaa :)
Sirpa sanoi…
Muistan, kuinka viimeisenä työpäivänä ennen lomaa tuli kelloa katseltua normaalia useammin :))

Iloista juhannusaikaa sekä loman alkua!
Sirkka sanoi…
Kuulostaa ihanalta alaslaskennalta ennen h-hetkeä. Mukavaa, nautinnollista lomaa, työasiat unohdetaan. Minunkin lempikukkiani on kurjenpolvi, ihana väri ja elinvoima on siinä:)
Intianminttu sanoi…
Mulla sama tahti eli juuri kotiuduin töistä ja huomenna ja siitä eteenpäin ei pitkäääääään aikaan tartte herätä herätyskellon ääneen. Hyvää ja antoisaa lomaa sekä kivaa juhannusta"
Anne sanoi…
Kaunis, kaunis on tuo kurjenpolven kukka.

Oikein hyvää lomaa!