Fasaanipäivä!Ensinnäkin silleen huonoja uutisia (ainakin minulle ), että traktoriviikatemies oli käynyt pistämässä kaikki (6 kpl) mun kukka-, ötökkä- ja perhospaikat tasaiseksi. Siihen taisi loppua se lysti tälle kesälle. Kävelymatkan päässä ei oikeastaan meiltä oo enää sopivia kuvauspaikkoja. Enkä mä oikein viitsisi lähteä autolla huristamaan minnekkään. Hieman tästä masiksessa lähdin sitten metsäkävelylle, mutta eipä oikein kuvattavaa löytynyt. Ihme metsä se olikin kun siellä ei edes linnut laulaneet ja mustikkapuskissa ei ollut mustikan mustikkaa.  Paitsi sitten jo melkein kotimatkalla huomasin tämän fasaanin! Siitä sitten kuvat!


"Ethän sä täti seuraa mua?"


P.S. Nyt vasta huomasin, että unohdin tuosta ekasta kuvasta ottaa pois nuo risut edestä, mutta olkoot nyt tämän kerran! :)

Kommentit

Sirpa sanoi…
Ei nuo risut yhtään haittaa...Hienot kuvat!

Sama täällä, kovin lähellä ei ole kunnon kuvauspaikkoja, siksi monasti kuvat ovat pihapiiristä ;)
TelluT sanoi…
Hauskannäköinen kaveri sulla :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Mukavahan tuon näköistä lintua on kuvata. Tienreunoista on ollut hyvä etsiskellä ötököitä, mutta täälläkin on pientareet niitetty.
Sinipellavainen sanoi…
Perhosten määrä on selvästi vähentynyt vuosikymmenten saatossa. Nittyjen leikkaaminen lienee yksi syistä perhosten vähenemiseen..