Harmaa ja sateinen päivä

Tänään näyttää varsin harmaalta keli. Vielä ei sada, mutta pisarankuvaa on säätiedotus täynnä. Eilen vaivoin jaksoin lähteä rantareitille ja mun piti itseäni useaan kertaan sinne houkutella. Tiesin näet, että huono sää on oleva ainakin 4 päivää. Hyvä kun lähdin, sillä reissu oli varsin nautinnollinen. Porukkaa oli vähän liikenteessä, sai välillä nauttia rauhasta ja metsän äänistä. Kiersin kylläkin vaan puolikkaan matkaa, sillä jotenkin jaloissa tuntui raskaalta.


Nämä pääskyset istuvat rautatiesillan alla, jonku tukiputken päällä. Keskellä on äiti ja lapset ympärillä. Ruokaa ollaan kokoajan vailla.


Äitilintu suki hieman itseään ja sitten se nukahti...katsokaa lapsen hölmistynyttä ilmettä! :) Ei se minuuttia kauempaa torkkunut kuitenkaan. Aloin tuntea sympatiaa kaikkia äitejä kohtaan! Jotenkin juuri tällä hetkellä varsinkin kun omien perillisten kanssa on monenlaista ongelmaa ja kädenvääntöä. No, ehkä eniten yhden..., mutta mä olen oikeastaan toiminut nyt kun tuo haarapääsky!


Perhepotretti. Paikalla oli siis kaikki nuo 4 lintua alunperinkin. Ajattelin, että iskä olis tuo vasemmanpuoleinen ja joku sukulaistäti meinaa tulla myös joukkoon, vaan toinen lapsista ei oikein tykkää tästä vierailusta!

Kommentit

Sirkka sanoi…
Suloisia pääskysiä! Ihania kuvia.
Saila sanoi…
Voisimme vaihtaa kelit. Täällä piti ehkä sataa aamulla, mutta pisaraakaan ei tullut. Nyt pilvet ovat väistyneet ja aurinko porottaa taas. Täällä satoi viimeksi viittä tippaa enemmän neljä viikkoa sitten! Puutarhani on kuolemaisillaan. Kannan vettä kaivosta joka ilta, ranne on kipeä ja silti joka-aamuisella puutarhakierroksella näen ruskistuvia kasveja. Apua!
Hyvä perhepotretti :-D
Marru sanoi…
Hauskat kuvat!
Välillä tuo lenkille lähtö on vaan niin vaikeeta, vaikka jälkeen päin onkin hyvä olo :))
Famu falsetissa sanoi…
Täällä on tänään kauan kaivattu sadepäivä. On siinä pääskys-äiti kovilla, kun sukulaisetkin tuppaavat joukkoon eikä silmiään ehdi juuri ummistaa.
Äityli-Mummo sanoi…
Voi mite mukavii pääskyskuvia :D
Tiitsa sanoi…
Ihanaa, että ennätit kuvaamaan vielä noita ihanuuksia. Todella mainioita kuvia.