Hermostuttaa...hammaslääkäri!


Hermostuttaa, reippaan tunnin päästä on hamppilääkäri...20 min aika ja ainakin viimeksi ei siihen lohkeaman korjaamisen juuri kauempaa mennyt. Tosin itse hamppilääkärissä sai odotella turhaan sen ½ tuntia kun ei ne näemmä ikinä pysy aikataulussa. Rauhoittavia kukkakuvia siis nyt esille ja tasaista hengittelyä, kohta se on jo ohi. Sitä paitsi mun kielessä on jo kipeä reikä kun se hinkkaa kokoajan siihen terävään lohkeamaan. Eilen keksin pitää siinä omenasta otettua kuoripalaa, niin sai kieli vähän parantua. Siis ei tässä olisi ollut enää yhtään enempiä tehnyt mieli odotella korjausta.


Kommentit

Saila sanoi…
Hyvä kun pääset lääkäriin, kipeä kieli on ikävä asia. Tsemppiä!
Kirsti sanoi…
Onhan se niin jännittävää aina odotella hammaslääkäriin menoa. Mutta äkkiä son ohi ja hammas kunnossa:) Mulla on vasta viikon ollut särkemättä. 3 viikkoa se särkikin:/

Ihana tuo sormustinkukka.
Suvikummun Marja sanoi…
Upeat sormustinkukat!
Tsemppiä sinne hammaslääkäriin.
Kun sieltä pääsee pois, onkin jo mukavan helpottunut olo ;)
Marru sanoi…
No onneksi lopputulos palkitsee :)
Tiikerimaa sanoi…
Kauniit (rauhoittavat) kukkakuvat jälleen kerran! Nyt taitaa olla jo koitos ohi, iloista päivänjatkoa siis reippaalle potilaalle! :)
Vikki sanoi…
Tuo ylin kuva on ihan huikean kaunis!
Pieneksi vinkiksi vastaisen varalle, apteekki myy väliaikaista paikka-ainetta (Cavit) jolla parjää pahimman yli ellei saa aikaa riittävän nopeasti!
Maireanna sanoi…
Eihän sattunut..ja ohi on :-)
Pasi Lepola sanoi…
Hammaslääkärin jälkeistä postausta odotellaan. Siitä on kuiteskin selvitty? ;) :D