Kesäteatteria ja hampurilaisia!

Mies osti tyttärelle digiboxin tässä taannoin ja sai kaupan päälle kaksi ilmaislippua Hämeenlinnan kesäteatterin esitykseen "Satoi tai paistoi". Se oli kaksituntinen esitys ja tummista pilvistä huolimatta saimme seurata esityksen ihan kastumatta. Siitä ei oo kuvia kun eihän niitä saa valokuvata, ettei tekniikka mene sekaisin. Ei ehkä ihan huonoimmasta päästä ollut tuo esitys, mutta en mä nyt ihan hirveästi noista teatteriesityksistä innostu.


Sensijaan laitoin tuon jättihampurilaisen kuvan, jonka kotona valmistin nyt iltapäivällä. Ei meinannut leukanivelet antaa periksi haukatessa, mutta hyvää oli. Mä teen aina itselleni samanlaisen hampurilaisen, siinä on aina melkein kaikkea täytteenä. :) Pihvi, cheddarjuustoa, paistettua sipulia, kananmuna, ananasviipale, hampurilaiskastiketta, tomaattia, maustekurkkua, jäävuorisalaattia ja ketsuppia. Kyllä oli hyvää.

P.S. Kuva on otettu muuten Sonyn digipokkarilla, jonka äkkiä kaappasin olkalaukusta!

Kommentit

SINIPELLAVAINEN sanoi…
Voi hitsi, et on herkullisen näköinen!
Minä kävin Heinäsuon kesäteatterissa katsomassa Viimeisen laakin. Alussa ehkä vähän juoni laahasi, mutta väliajan jälkeen juonta niputettiin nopeaan tahtiin. Se oli minusta tyydyttävä . Kässäri ja ohjaus Jori Halttunen.
Marru sanoi…
Nyt tuli kyllä vesikielelle... no onneksi on pannaria tulon päällä :))
Pasi Lepola sanoi…
Voe mahotonta, mikä hampurilainen. Voittaa varmasti eilisen ******lon hampurilaisen. :) En itsekään ole kesäteatterin ystävä, mutta kyllä sen kerran kesässä kestää... Mitä valokuvaamiseen tulee, niin se on sallittu jos ei ole erikseen kielletty. :)
Tiitsa sanoi…
Wau, mikä hamppis. Eihän kukaan pysty toullaista ihanuutta vastustamaan.
En ole minäkään paikallisessa kesäteatterissa käynyt kuin kerran, vaikka loppuunmyydyillä katsomoilla kesän pyöriikin. Mua hiertää siinä ammattinäyttelijöiden käyttö ja paikalliset harrastajat ei pääse mukaan.
Teatterista pidän kyllä, siitä vanhasta tyylistä oikeine lavasteineen ;)
Maireanna sanoi…
Minäkin kävin viikko sitten kesäteatterissa Kaunista veeraa katsomassa. Sama juttu, kuvata ei saanut, mutta väliajalla kun tuli vettä kuin aisaa, kuvasin lavasteita :-) Ihan hyvä esitys harrastelijoiksi. Viihdyin.

Aikamoinen vonkale tuo hamppari.
Kirsti sanoi…
Oh, mikä herkku hampurilainen, täälä nieleskellään, nam :))
Vikki sanoi…
Täällä on tämän kesän kesäteatterinäytelmä saanut yleisönosastossa vähän kehnot arvostelut, annanko sen vaikuttaa?
Käyn katsomassa yleensa kannatuksen vuokksi välillä viihdyttää, välillä ei!
Mahtava hampurilainen!!!