Kulta- tai kuparikuoriainenLuulen, että tämä on kultakuoriainen, eikä kuparikuoriainen. No, jompi kumpi. Peitinsiivissä on noita valkoisia karvoja ja sitten päässä on aaltomaisuutta etureunassa, vaan onko tarpeeksi?!


Huomenna mä (ehkä) vielä kokeilen kerran loittorengasta, mutta ei se taida olla mun juttu. En osaa sillä kuvata. Otin varmaan 50-60 kuvaa tästä kuoriaisestakin ja tuota 4 onnistui jotensakin, mikään ei kunnolla. Ei ollut oikein valoa, että en tiedä olisko onnistunut paremmin sitten pelkällä makrolla, teki kyllä mieli ottaa se loitto pois ja kokeilla, mutta kun ei ollut taskua, mihin sen olisi voinut laittaa talteen.


Siivosin kyllä tänään, tein ruokaa, pesin pyykkiä ja muuta pientä, mutta en tiedä tuntuu kun olisi ollut unessa. Porkkanakakkuun olen jo aika päivää ostanut ainekset, mutta en saa tehtyä. Kävin melkein tunnin kävelyllä tuossa meidän leikkipuistossa ja sitä ympäröivässä metsikössä.  Joka ikisen ötökän kyllä kuvasin, mutta oli niin pilvistä ja jotain minuutin aurinko kerrallaan pilkisti kuin kiusatakseen, että ei ollut niin tuottoisa kuitenkaan. Luvattu hellekelejä ja ukkosiakin, katsotaan nyt.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Itse olisin kuparikuoriaisen kannalla / JiiPee
anja sanoi…
Komea kuoriainen. Kyllä sinun kuvasi onnistuvat hienosti.
Minulla on joltisenkin ötökkäkammo, kuvista tykkään mutta elävänä en sallisi sen mönkivät läheisyydessäni.