LinnaJazz, 14.7.2013 Pääkonsertti Linnanpuistossa

Hämeenlinna Big Band 
feat. Jukka Pitkänen & Henri Savolainen
Plays Aki Sirkesalo


Tykkäsin solistin äänestä ja hän teki todella kunniaa Aki Sirkesalon hienoille biiseille.


Tietty kova sana aloittaa konsertti. Porukka oli tässä vaiheessa enemmän innoissaan eväistään! :)


Kitarasoolon esittäjä. Bändi kyllä esiteltiin, vaan muistanko nimeä? En. Sorry!!Puhallinsettiä näissä seuraavissa kuvissa.  Kiva havaita, että naisiakin löytyy!


Selkeästi ei pidetty kuvausta pahana, se kyllä rohkaisi, sillä jännitti mennä eteen kuvaamaan! Siellä oli enempi noita sanomalehtien valokuvaajia, mutta sinne vaan tungin itseni mukaan! :)
Koko bändistä oli hankala saada kuvaa, sillä en halunnut peittää edessä penkeissä istuvien näkymiä.Laitetaan nyt yleisöstäkin parit kuvat. Sää oli erittäin vaihteleva. Aluksi nautittiin kauniista auringonpaisteesta, mutta sitten saatiinkin vettä jo varsin runsaasti niskaamme. Mun kuvaamisen keskittymistä hieman haittasi, että konserttikamu oli hukassa puolisen tuntia ja en tavoittanut häntä edes kännykällä.


Pääkonsertti on ilmaiskonsertti ja ehkä kuitenkin vetoaa enempi keski-ikäiseen makuun. Se on myös paikallisille tärkeä näyttäytymistapahtuma. :) Perinteikäs musiikkitapahtuma LinnaJazz järjestetään jo 23. kerran. Tosin torstaina jo olin Rantakasinolla kuuntelemassa paria bändiä, jazz ei oo kuitenkaan mun mielimusaa. Minä olin parin blogikamun kanssa silloin enempi viihteellä ja vahingossa satuttiin paikalle.


Minulla oli vain tunti aikaa tälle tapahtumalle, sillä piti lähteä kotiin tekemään ruokaa porukoille. Vielähän tässä ehtisi pääesiintyjääkin katsomaan! No, antaa olla.


Kommentit

Susanna sanoi…
Hyvän aiheen valitsit ;-)
Heh, tunnistin sinut kuvailemassa lavan edessä, sen verran olen kuvaasi täällä nähnyt ;) Hienot kuvat :)
Tillariina sanoi…
Tylsä Mörökölli, olitko sä pitkään tuolla? Jotenkin mä arvasin, että paikalla on blogituttuja! Mä olin niin hiessä, olin näet kiertänyt koko rantareitin juuri ennen konserttia puolijuoksua! :)
Minttuli sanoi…
Hienoja kuvia puistokonsertista, minä olisin varmaan tykännyt musiikista:)
Vaihtelevaa säätä on nyt täälläkin, ukkonen jytisteli ja kaivattua sadetta saatiin!
Olin loppuun, mutta kävin välillä kotona, silloin kun ukkosti. Piti käydä vetämässä tietsikan piuhat irti ja nostamassa pupu suojaan mahdolliselta sateelta. Mutta ei meillä sade ollut käynytkään. Perjantain blues-risteilyllä oli aivan mielettömän hyvä esiintyjä ;)
Sirpa sanoi…
Hienot kuvat konsertista. Sinulta onnistuu tämäkin kuvauslaji.
Tie on kevyt sanoi…
Täällähän pääsee oikein jammailun makuun, kun katsoo kuviasi! Kyllä kesä ja kesätapahtumat ovat sitten kivoja - sitä ei aina talvella muistakaan.
Pasi Lepola sanoi…
Hyviä bändikuvia, hienoa että uskaltauduit kuvaamaan lähempää. Olen usein ihmetellyt suomalaista ilmaiskonserttikäyttäytymistä, jossa jätetään "hajurako" esiintymislavan ja katsojien väliin. Eihän sellaista näe koskaan missään "maksullisilla (juhannus)festareilla. Kun eturiviin uskaltautuu vain pari hassua valokuvaajaa, niin tunteehan siinä itsensä vähän oudoksi: :) No hyvä toisaalta, että kuvaajille jää tilaa valita kuvakulmia. :)