Loimaan 4H-kerhon lampaat!


Käytiin miehen kanssa pienellä päiväreissulla tässä lähikunnissa. Aloitan reissun vähän nurinkurin, mutta tuskin se haittaa. Eipä oltu aiemmin käyty Loimaalla. Ihan sattumalta osuttiin aitauksen kohdalle, jossa paikallinen 4H piti kolmea lammasta. Pakkohan niitä oli käydä kuvaamassa. Söpöjä kun mitkä. Tahtoivat kovasti rapsutusta ja olihan meillä pienet palat antaa ruisleipääkin. Ne olivat niin frendejä, että tuli tosi lähikuvia! :)


Nämä olivat kovia laulamaan/määkimään ja tällä ruskealla oli tosi matala ääni!


Kun mä olin lapsi, ainakin parina kesänä, jos ei useampanakin oli papalla valkoinen lammas pihassa. Sen nimi oli aina sama, olisko ollut Ossi. Tosin oikeasti kyseessä oli aina eri lammas joka kesä, koska pappa pisti lampaan lihoiksi syksyllä ja uusia hienoja taljoja ilmestyi keinun pehmusteeksi. Se söi pihalla heinää kytkettynä vanhaan ruostuneeseen kankeen köydellä ja kaulassa ruskea nahkapanta. Paikkaa vaihdettiin joka päivä. Yön Ossi vietti navetassa. Tietysti sille vietiin ahkerasti leipää, jota ei millään jaksanut ruualla syödä loppuun! :) Vettä kannettiin myös ahkerasti joesta juotavaksi.


P.S. Tänään aamulla "Tillariinan fotoboxin" sivun näyttöjälaskuri ylitti 50 000!! Kiitos kävijöille!!Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Sympaattisia kuvia. Nämä lampaathan näyttävät olevan erinomaisessa kondiksessa ja ennen kaikkea puhtaita. Itse jätin Kuopion eläinpuiston kuvista lammaskuvat julkaisematta, koska ne olivat niin likaisia!!!
Tiitsa sanoi…
Lampaat ovat sympaattisia eläimiä. sait niistä erittäin hienot kuvat.