Vähän aikaa taaksepäin!


Tänään alkoi sitten jo heinäkuu.
Nämä kuvat on otettu jo 25.6., mutta tässä oli tätä draamaa sen verran näemmä, että osa kuvista jäänyt julkaisemasta. Laitetaan siis keräilyerät tuleen.


Tuohon aikaan kuljin metsässä mustassa trikoohameessa,  mustavalkoisessa raidallisessa narutopissa, mustissa vapaa-ajankengissä ja hiuksetkin sävytettiin tummaksi, jossa hivenen punaista. Ehkä mun tyyli vetosi paikallisiin käpytikkoihin, sillä yhdellä kerralla näin niitä useita!Nätti punainen niskatukka löytyy!

Kommentit

Kirsti sanoi…
Ompa komea tuo ensimmäinen kuva. Värit mätsää niin hyvin, lila ja vihreä.

Ihana kun siellä voi kulkea noin kevyissä vaatteissa. Täällä sääsket söis pystöön ihmisen:) Täytyy olla pitkähihasta ja lahkeista ja vielä laittaa myrkkyä:)
Millin sanoi…
Upeat värit ohdakekuvassa. Käpytikat eivät osanneet pelätä, lajitoverikseen taisivat luulla. Aivan selvästi katselevat, että mikset tule puuhun toukkia etsimään ;D
Anne sanoi…
Ohdakekuva on taas aivan postikorttiainesta!
Pirkkoinkeri sanoi…
No ei olekkaan ihme jos sinuun tykästy :)Sait ainakin hyviä kuvia koreasta linnusta.
Pasi Lepola sanoi…
Haha, sitä on käyty kosiskelemassa käpytikkoja. Eihän nämä vielä mitään vanhoja ole, minulle ainakin ihan uusia. Niin hyviä, että kannatti jakaa.
sakari2 sanoi…
Hieno asettelu ja värit tuossa huopaohdakekuvassa. Meilläpäin näitä kutsuttiin partasudeiksi. Sopivat hyvin lasten leikkeihin, sillä nimestään huolimatta huopaohdakkeessa ei ole juuri piikkejä.