Vieroitusoireita


Sää on aika surkea. Vettä on  hieman tullut taivaalta, mutta enimmäkseen on tasaisen harmaata ja pimeää ollut koko päivän. Huomiseksi ei ole luvattu vielä parempaa, viikonlopuksi kylläkin. Valokuvaaminen on mielessä. Ehkä pieni tauko on vain hyväksi. Tuntui jo, että ei pysty itsestä irrottamaan mitään uutta. Toisaalta ei sitä hirveästi tule näitä uusia kuvauskohteita kun nämä mun ympyrät ovat niin pienet. Toisaalta pitää vielä nauttia näistä kesäisistä hetkistä, syksy on jo niin lähellä ja se ei vaan oo mun vuodenaika kumminkaan. Yhdestä varpaasta on kynsi puoleksi pois, tosi kipeä elikkä pitää sitäkin yrittää parannella. Nyt ei paljon kävellä tai siis avojaloin, mutta kengän laittaminen jalkaan nostattaa hieman kosteutta silmiin.

Kommentit

Susanna sanoi…
Kesä jatkuu vielä. Sitä odotellessa jaksellaan... :-)
Matkatar sanoi…
Vähän samat fiilikset kuin täällä -syksyn tulo on kurjaa ja merkit näkyy jo ilmassa. Ja varvas on mullakin vielä kipeä, iso rakko ei ota parantuakseen. Koitetaan kestää päivä kerrallaan! :)
Saraheinä sanoi…
Kesää ON vielä jäljellä, ainakin reilut neljä viikkoa, mulla alkaa nimittäin loma ensi viikolla :) Kipeä varvas ei ole mikään kiva juttu, toivottavasti paranee pian!
Sinipellavainen sanoi…
Sovitaanko, että helteitä tulee vielä? ;)
Parantele jalkasi, että pääsemme taas ihastelemaan kuviasi.
Vikki sanoi…
Vähän samanlaisia aatoksia täälläkin, ei oikein keksi mitään kuvattavaa!
Varpaalle paranemista ja koetetaan etsiä ja keksiä kuvaamista :)
Molemmat kuvat ovat mielenkiintoisia!
Pasi Lepola sanoi…
Pari päivää reissussa erossa blogeista teki hyvää, mutta voi kauhistus tätä päivitysten määrää. Menee koko ilta lukiessa. :)