Kukkia


Marketista löytyi näitä jättikrysanteemeja ruukussa. Ostin ne jo viikko sitten, mutta nyt vasta kuvasin. Eivät ehkä ihan enää niin freesejä, mutta kuvasinpa kumminkin. Nyt kaipasin niin vanhaa 60 mm:n makroputkea, se olisi ollut hyvä kukkakuvauksiin. Nyt minulla oli 50 mm:n putki, mutta sillä ei pääse lähemmäs kun 45 cm päähän kohteesta ja silloin pitää sommittelu melkein jättää koneella tehtäväksi. En oikein ole keksinyt sille putkelle mitään käyttöä.

Olin jo valmiina lähtemään kuvaamaan, sitten katsoin miten pihakoivun oksat tuulessa taipuivat. Ei sentään, en mä tuollaiseen keliin lähde. Vähän aikaa kuvasin lintuja pihassa, mutta sain innokkaan kaverin (Viivi-kisu) syliini, eikä siitäkään mitään tullut. Huomenna sitten toivon mukaan!

Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
oikeest, voiks noi hyvä näkösii kukkii olla olemas O= Hento viherrys, valkoses kukas, KAUNIS!
Matkatar sanoi…
Upeat kuvat sait tuollakin objektiivilla! Minä vasta haaveilen makro-objektiivista...näin viime yönä muuten unta, että ostin sellaisen. Vasta kotona huomasin, että se maksoikin melkein 900€ ja järkytyin hintaa :D
Marru sanoi…
Todella kauniita kukkia :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Kauniit kukkakuvat olet ottanut tuollakin putkella. Aivan kuin joku olisi käynyt vihreällä tussilla parantelemassa valkoisia terälehtiä.
Iitu sanoi…
Mahtavat kukkakuvat! :)
Harakka sanoi…
Voiko parempia makroja nyt ollakaan, kuin nämä ovat, hienot kuvat!
Alin kukka on kaunis, kun sillä on vihreätä terälehdissään, erikoinen.
Ja samasta syystä mäkään en lähtenyt kuvausreissule, meinaan kävikin sellanen puhuri ja kylmä, että luovutin oikein mielelläni!
S sanoi…
Niin kauniita! Ah!

http://elamaakuvina.blogspot.fi/
Anne sanoi…
Upeita kukkia - ja kuvia!
Seija Torpström sanoi…
Kauniisti kuvattuja upeita kukkasia :)
Marsku sanoi…
ihanan värinen tää alimmainen!!:)
Pasi Lepola sanoi…
Joka on pidemmän makron hankinta ensi kesäksi mielessä?