Suloinen sunnuntai


Ainakin toivon niin. Rakastan viikonloppuja, koska a) saa hyvää ruokaa ja paljon herkkuja (eilen söin kaksi pullaa ja yhden leivoksen) b) saa nukkua pitkään (paitsi ei tänään kun Venni-kisu tuli hyppimään päälleni ja vaati saada imeä mun sormia klo 6 ja toisen kerran klo 7.20), c) pääsee useinmiten kuvaamaan ja d) ei tarvitse välttämättä ajaa autoa, paitsi jos tahtoo kauemmas kuvaamaan ja en yleensä tahdo.


Tälle päivälle on yksi ei niin kiva kotihommeli varattuna elikkä akvaarion hoito, jostain syystä siinä asiassa kuukausi menee hurjan nopsaan. Huomasin muuten, että syyskuussa oli "vain" 34 postausta kun mulla tavallisesti on reippaasti yli 40, joskus jopa 50 postausta kuukaudessa. Kiire, ylityöt ja huono sää varmaankin oli syynä. Toivottavasti lokakuu on suotuisampi.

Kommentit

Marru sanoi…
Akvaariot on ihania, omasta tosin jo monta vuotta aikaa... tuli heti mieleen, että nyt kuvia kaloista :))
Mukavaa sunnuntaita!
Annika sanoi…
Sulla on kyllä hengästyttävä postaustahti. Juuri eilen katselin noita sun kuukausittaisia postausmääriä. Itse olen parhaimmillani yltänyt 7/kk :)
Tillariina sanoi…
Annika, mun yltiöpäinen postaustahti johtuu pitkälti tosi matalasta kuvien julkaisukynnyksestä. Jotenkin tuntuu myös, että valokuvablogin idea onkin valunut pikkuhiljaa päiväkirjamaiseksi fiilisten naputteluksi ja siihen kelpaa kuvituskuvina tota noin huonommatkin otokset tai ainakaan mun mieltä ei pahemmin niiden julkaisu enää kirvele. Pitäisi kyllä, mutta on kiva olla "villi ja vapaa" jossain, edes blogissa! :)
Pasi Lepola sanoi…
Onhan tuo 40 postausta kuussa jo sekin melkoinen määrä. Saa olla todella ahkerana kameran kanssa, jotta hienoja kuvia riittää joka postaukseen. Olet jaksanut kaikesta kiireestä huolimatta pitää tason korkealla!