Työpaikalla "puupökkelönä"!


Iskias vaivaa Tillariinaa. Erittäin koomisiakin tilanteita on ehtinyt tämän selkäsäryn kanssa jo tapahtua. Tiistaina meinasin näet jäädä työpaikan veskiin kun en päässyt liikkumaan. Tiesin, että asiakas olisi kohta tulossa, että olisin voinut häneltä huhuilla apua, mutta o n n e k s i sain lopulta iltseni liikkeelle. Portaiden kiipeäminen on tuskaa ja sanotaanko mielenkiintoista se eteneminen. Autolla ajaminen ja koko päivän istuminen ei oo kivaa, onneksi ei tarvi pahemmin kumarrella työpäivän aikana. Särkylääkettä otettu ja silleen. Mä oon vaan sellainen immeinen, että jos on joku kipu jossain, niin kohta on myös maha kipeä ja oksettaa ihan hirveästi. Nämä lisäoireet tekivät sen, että se oli tosi lähellä ajatus jäädä kotiin aamulla. Toisaalta kun sitä on aivan yhtä kipeä siellä ja työt jäis sitten hoitamatta. Otti sekin pattiin ja kalenteri sen verran täysi, että tekemättömät työt olisivat siirtyneet lokakuun vimpalle viikolle, ei hyvä! No, asiakkaatkin näemmä potee...tuli peruutus. Päätin, että tarvin tähän kohtaan pienen piristyksen. Otin kännykän käteen ja lähdin toimistosta ulos. Laitankin parit kuvat työpaikalta. Varsinkin tämän ekan kuvan olen toivonut ottavani jo pitkään. Olishan minulla pokkarikin laukussa, mutta ei sitten liitäntäjohtoa, että olisin saanut heti kuvat tänne blogiin, joten Lumialla mennään.


Tämä seinämaalaus on livenä todella iso, leveys varmaan lähempänä 5 m, sijaitsee pääportaikossa. Kyseessä on Onni Ojan teos v-54. Kuvaa on lievästi käsitelty Picasalla, joka on mun työkoneessa jokin historiallinen  versio.


 Meiltä löytyy ala-aulasta myös tällainen aika iäkkään näköinen palkintokaappi. Pokaalit taitavat olla aika vanhoja, ne ovat ehkä vähän kiillotusta vaille. :)

Alimmalla hyllyllä on varmaankin kopioita joistakin muinaisesineistä. Hieno kukko katselee kelloa ja varmaankin kiekaisee aamun tullen. Meillä on aika paljon viherkasveja täällä. Valoa ja ilmaa on isoissa rakennuksissa varmasti enemmän kun kodeissa.


 Tässä kohtaa mä olen jo palaamassa omaan huoneeseeni. Joko arvaatte mun työpaikan? :)Tämä taulu on myös aulassa, meinasi unohtua laittaa. Näemmä kuvasin sen vähän vinoon. Jotain 60-luvun henkeä ehkä...? No, joo nyt töihin!

P.S. Joidenkin bloggareiden blogeihin on ollut viime aikoina vaikea saada kommenttilaatikkoa auki tai sitten päätyykin näemmä jonnekkin mainossivulle, jokin pelisivusto esim. tunkee väliin! Onko muille käynyt näin?

Kommentit

Iines sanoi…
Kiva postaus. Kyllä tuo työpaikka haisee vahvasti koululta.... Aapiskukkokin kaapin päällä ja linnut.
Tillariina sanoi…
Juu, koulussa ollaan Iines! :)
Marru sanoi…
Kivut on tylsiä :(
Mulla toistaiseksi kaikki pelittänyt, enkä oo millekään mainossivulle joutunut...
Matkatar sanoi…
Minäkin arvelin koulua -varmaan mielenkiintoista!
Paranemisia sinulle, selkäsäryt ovat tosi kurjia :(
Tillariina sanoi…
Ai niin, en oo sitten kuitenkaan ope tai terkkarikaan! :)
Pasi Lepola sanoi…
No tänään on jo perjantai ja huomenna viikonloppu, eiköhän se selkäkin parane kun saat kameran kaulaan. Ettei tuo nyt olisi vain sen uuden kamerahihnan syytä? ;) Mielenkiintoista nähdä kuvia työpaikaltasi. :)
Pasi Lepola sanoi…
Niin joo. Joillain bloggareilla näyttää olevan blogissaan mainoksia, jotka avautuvat kommenttiboksin klikin yhteydessä. Pistän itse saman tien tällaiset blogit kommenttipoikottiin.