Orava hämärässä


Tällaiset hämäräkuvat eivät paljon anna, mutta sellaista nyt on. Eilen tosin oli päivällä kaunis auringonpaiste vaihteeksi. Työkaverit kyselivät, että kirveleekö olla sisällä töissä näin hyvällä kuvaussäällä? No, kirvelee toki. Sen verran harvinaista herkkuva! Aikamoinen pallero tämä kurre.

Nyt on sitten hiukset freesissä värissä ja muutenkin kuosissa. Näkee taas otsiksen altakin jotain. Ostin lähtiessäni Henkasta & Maukasta neuleen ja paitapuseron. Jälkimmäisen käy tytär tänään vaihtamassa isompaan, sillä tämä kaamossyöminen on jättänyt totisesti jälkensä. Epäilen, että on tullut ainakin 4 kg ylimääräistä ja minulla se asettuu vielä aika pienelle alueelle yleensä. Sekin vielä, että kuvausreissut ja 2 tunnin kävelypyrähdykset viikonloppuisin kun ovat olleet historiaa jo pitemmän aikaa ovat edesauttaneet tätä keskivartaloturpoilua. No, pitää tehdä päätös, että kävelemään vaan, vaikka ei olisi kuvauskeliä. Tänään pitäisi aloittaa kirjapiirin kirjan lukeminen, joka jäi tälläkin kertaa vähän viime tinkaan. 3 päivää aikaa. No, onneksi olen nopea lukija. Viikonloppu pyörii mielessä jo vinhasti. Isänpäivä on ainakin edessä, mutta tällä kertaa minun osalta maltillisesti tuon sapuska- ja herkkuosaston kanssa.

Kommentit

Seija Torpström sanoi…
Kurre on mainio ,olisko sekin liikaa syönyt.
Mikset laittanut kuvaa uudesta kampauksesta :)
Varmaan nätti.
Itse olen koettanut kävellä työmatkan yhteen suuntaan, n 3km.
Tänä päivänä voi kävellä rannan kautta iltapäivällä ja toivotaan, että säätila tuosta kaunistuu.
Ai nii,ne Isänpäivätkin tulee...
Mukavaa työpäivää.
Tillariina K. sanoi…
Tuli kotiin eilen vasta klo 19 maissa ja nyt aamullakin on varsin pimmeetä. Emännän silmäpussitkin sitä luokkaa, ettei oikein kuvia kehtaa laittaa. Sisäinen kello on ihan sekaisin, herään jo klo 4.15 aamulla. Ei hyvä.

Mukavaa loppuviikkoa Seijalle ja muille kanssa! :)
Sirpa sanoi…
Söpö kurrehan sieltä ylhäältä kurkkii...:)
Kirsti sanoi…
Ihanasti sieltä katselee ♥
Häivähdys sanoi…
Suloinen kurrekuva :) Mikä kuvankäsittelyohjelma sinulla on? Ainakin Lightroomilla saisi helposti avattua tummia kohtia vaaleammaksi, jos niin haluaisi.
Tillariina K. sanoi…
Photoshop elements 8. Pitää odottaa, että vanha läppäri lopullisesti laukeaa, tähän ei enää kannata ostaa mitään uutta ohjelmaa. Epäilen, että lasketaan enempi kuukausissa kun vuosissa tämän käyttöikä.

Tuota on jo huomattavasti "valaistu" valotuksen levels-säädöllä, se oli alunperin lähes siluetti, mutta paremmalla ohjelmalla tekee tietty taikoja.
Anne sanoi…
Onpa hän söpön pörröinen :)