Pikkuvarpuset jutustelee!


Viime sunnuntaina ei paljon tullut lintuja kuvattua, yhtä rampaa tyttöfasaania ja pari kertaa pikkuvarpusia. No, tämä pariskunta jutteli pyykinkuivaustelineellä. Sain olla pensaan suojissa, joten eivät heti pyrähtäneet lentoon. Tarinointi on niin monipuolista, että kyllä siinä jotain pitempää juttua kerrottiin. 

Mä en ole kokousihminen varmaankaan. Tällä viikolla olen istunut jo 7½ tuntia niissä ja huomenna sitten edessä ainakin tunnin pikapalaveri. :) Sellainen väsyttää todella. Olen raahannut kahtena päivänä kamerareppua töissä.Tarkoituksena, että kuvaan jotain työmatkalla. Eilen ja tänään oli niin kiire kotiin, että ei puhettakaan. Eilen meni ylitöiksi ja päivän lunssina omena ja välipalakeksi. Puoli viisi oli niin nälkä, etten pystynyt ajattelemaan kun jauhelihapihviä, sienikastiketta ja brysselinkaalia. Tänään sama juttu, kokous venyi lounasajan ohi, joten tänään lounaaksi oli pelkkää teetä ja muutama suklaakonvehti. Mahtava auringonlasku olisi ollut ja jännä lumisesta pellosta noussut usva nähtävillä...ohi vaan! Karjalanpaisti vei voiton! Nyt kyllä vähän harmittaa.


Kommentit

Beatris sanoi…
Tsemppiä, onneksi kohta on joululoma ja kiireet varmasti helpottavat! :)

Peonies of Beatris
Intianminttu sanoi…
Kokousistumiset ovat rankkoja, kroppa ei tykkää. Minulla kokous venyi tänään töissä kolmi- ja puolituntiseksi...HUH! Jännä tuo kakunohje, pitäisiköhän itsekin kokeilla sellaista jouluksi...