Yksinäinen kuppi!


Tämä postaus ei oo maksettu tai lahjottu minkään firman puolelta. Ihan itte, omalla rahalla ostin tuon masiinan jo tuossa marraskuun puolella. Silloin sen sai aika edullisesti, toimituskuluitta ja kaupan päälle vielä kapselijoulukalenterin. Tilasin pari pakettia kapseleitakin, kaakaota ja cappucinoa. Tosin saahan noita meidän marketistakin ihan samaan hintaan.

 Minä en ole kahvinjuoja ollenkaan. Jos nyt opettelisi. On tarkoitus roudata tämä joulun jälkeen näet töihin omaan officeen piristämään päivää tai ei sekään ihan satavarma asia oo. Varmaankin juon eniten kuitenkin kaakaota. Ei tämä nyt ihan simppelein kone ole. Aluksi en saanut sitä kapselia rikkoutumaan tuolla vipuvarrella, vaan se sujahti käyttämättömänä roskatilaan. Kerran kyllä rikkoutui, mutta jostain syystä ei vesi suostunut menemään läpi. Yleensä siis ihan helppoa, mutta pientä säätöä kuitenkin ollut alussa. Cappucino oli minusta karmeaa, lähinnä sen vuoksi, että tuo maitojauhesysteemi on minusta järkyttävän makuista. Ihan muovisen oloista tms. Kyllä nämä juomat voittaa kuitenkin sellaisen jauhemaisen energiajuoman, mitä olen syksyn nautiskellut, koska kofeiinia on ollut tarve saada ainakin iltapäivisin.

Tytärkin innostui vehkeestä sen verran, että tilasi myös itselleen samanlaisen. Hän ei oo myöskään kahvinjuoja, mutta ajatteli lähinnä vieraita, joille voisi tarjota kupillisen kuumaa. Minusta se on tuollaiseksi pökkelöksi varsin kaunis kuitenkin. Eikä puhdistaminen ole mitenkään vaikeaa. Se kun puhdistaa itsensä nappia painamalla ja tuon kuppitelineen ja roskiksen virauttaa hanan alla varsin näppärästi.

Kommentit

Matkatar sanoi…
Ihmeellinen härveli :) En minäkään ole kahvinjuoja, mitä nyt joskus harvoin saatan maistaa choko-cappuchinoa tai vastaavaa.
Marja sanoi…
Juo vaan kahviakin; kahvi tutkitusti ehkäisee mm. muistisairauksia ja kakkostyypin diabetesta!
Kyllä tuo laite lisää työhuoneen kodikkuutta!
Liplatus sanoi…
Taka vuosina Minulla oli yhden kupin keitin, mutta tulin antaneeksi sen anopille.

Pitkkän olen aikonut ostaa tällaisen yhden kupin keittimen uudeleen, kun en myös ole ahnas kahvin hörppijä.

Kätevää tällä on keitellä vaan se määrä minkä juo.
Vikki sanoi…
Meillä tämä on lähes päivittäisessä käytössä.
Huomasitko että nyt on saatavana myös glögi. Ei kyllä voita entisiä suosikkeja pulloissa ja purkeissa!
TelluT sanoi…
Pitäiskös munkin ... :)
TelluT sanoi…
Arvaapa, mikä meille tuli tänään ?
Tillariina K. sanoi…
Onko Tellu cupsolo? :)
TelluT sanoi…
Cupsolo Verus ;)

Innostuin niin kovasti tuosta sun postauksesta ja mietin hetken, että tuohan on mulle yksin asuvalle oikeastaan aika hieno juttu.
Eipä tuu nyt keitettyä turhaa kahvia ja sitten kun mulla tuppaa jäämään se keitin päälle moneksi tunniksi, niin tässä ei sitäkään ongelmaa.
Ainut ongelma tuossa on, että hinta vois olla kapseleilla edullisempi.
TelluT sanoi…
Se glögi on muuten hyvää :)