Ei mene aina kuten on suunnitellut...


Olin ajatellut omistaa suurimman osan viikonlopusta valokuvaukselle, mutta pöh...ei se niin mennyt. Laitetaan nyt viikon kuulumisia tähän ensin. Perjantaina juhlimme yhden työyhteisön kanssa vähän kun lievästi myöhästyneitä pikkujouluja ja jäähyväisjuhlaa, sen toimipisteen pomon siis. Hänen kotonaan n. tunnin ajomatkan päässä. Söimme ja joimme hyvin. Meille oli yhteiskuljetus linja-autolla, joten kyydeistäkään ei tarvinnut välittää. Pientä mukavaa vaihtelua.

Lauantai menikin sitten enempi kotitöiden parissa. Käväisin siellä uimahallin rannassa pikaisesti kuvaamassa. Sain sellaiset kylmänväristykset, että pidin pitkiä ulkoilukalsareita koko illan. Mies laittoi takkaan tulet ja otin jopa päikkärit paksun fleecepeiton alla.

Lunta satoi sitten nyt viikonlopun aikana n. 10 cm ja hieman leijailee taivaalta myös parhaillaan. No, eiköhän se hyvä sää vielä joskus osu viikonlopulle, että se kunnon kuvausreissu vielä onnistuu.

Leppoisaa sunnuntaita!

Kommentit

Annika sanoi…
Voinpa allekirjoittaa lähes kaiken. Itsekin odotin aurinkoista kuvausviikonloppua, no ei tullut. Tänään tuli lenkillä niin kylmä, että palelin kotona vielä kaksi tuntia jälkikäteenkin, vaikka oli kauheat turnukerrokset päällä. Kroppa ei ole tottunut pakkasiin tänä talvena.
TelluT sanoi…
Täälläkin meni suunnitelmat aivan uusiksi. Lunta saatiin sentti-pari ja pakkasta alle kymmenen. Ei aurinkoa, joten ei koirakuviakaan ... pyh.
Tiitsa sanoi…
Sama täällä. Ihan turhaan pakkasin kameran ja puin päälleni lähes kaiken mitä löysin, kun uskoin mökillä ainakin valon riittävän, vaikkei paistaisikaan. Kattia kanssa, eikä siellä ollut edes tirppoja. Olivat syöneet ruuat ihan lopuilleen ja poistuneet muualle.:(
No jospa ensiviikolla ja viikonloppuna...
Pirkkoinkeri sanoi…
Meillä sitä oli vähän aikaa tänään aurinkoistakin, mutta olin siihen mennessä jo lenkkini tehnyt. On tuohon pakkaseen taas totuttelemista.
Älä sure, kyllä se aurinko vielä paistaakin.