Viikonloppu ja kuvaamaan hoppu!


Tänään on vasta tiistai, mutta mieli ja ajatukset ovat vahvasti jo viikonlopussa. Säätiedotus on niin lupaava! Kerrassaan mahtava!! Tosin jäitä hattuun olisi nyt sopiva ilmaisu, mutta hehkutetaan nyt ja toivotaan parasta. Perjantaiksi on luvattu lunta...täydellistä!!Lauantaiksi -11 C , selkeää ja poutaa! Sunnuntaiksi ei juurikaan huonompaa. Pitää alkaa jo suunnittelemaan nopeita ruokia ja aikataulutusta kotihommille jne. Ainakin 3 tuntia on löydyttävä päivää kohden kuvausretkiaikaa!

Pidetään nyt peukut pystyssä, että koko Suomeen on tulossa mahtava kuvauskeli!

P.S. Tänään keskiviikkona aurinko oli otettu jo pois....:(

Kommentit

Kaisa sanoi…
Terveisiä täältä vanhasta kotikaupungistasi, täällä on lunta :)
Excelente fotografia....
Cumprimentos
Pasi Lepola sanoi…
Viikonloppu näyttää säänpuolesta hyvältä, toivottavasti saat silloin tuohon hienoon maisemakuvaasi myös valkoisen huurrekuorutuksen!
TelluT sanoi…
Täälläkin odotetaan perjantaita ja lunta :) Huomenna alkaa valokuvauksen jatkokurssi, joten varmaankin valokuvaustehtäväkin on tiedossa.
Pirkkoinkeri sanoi…
Kyllä vaan, luvassa on pakkasta viikonlopuksi. Peräti 9° on luvassa tännekin. Huh, sitähän jäätyy ulkona tottumattomana :)
Kirsti sanoi…
Meillekkin on luvattu aurinkoa piiitkästä aikaa ja aikas pakkastakin. Saa nähä tuleeko kuvailtua silloin :)
Tiitsa sanoi…
Se aurinko oli siirretty nyt maanantaille, mutta onneksi noihin ennusteisiin ei tarvitse luottaa :) Uskotaan, että viikonloppuna on valoisampaa joko lumen tai auringon tai molempien ansiosta. Hyvät ennakkosuunnitelmat tehdään, eikä anneta minkään pilata niitä :) Jookos ?
Seijastiina sanoi…
Aurinko on tilattu viikonlopuksi :D