Lintujen stalkkausta!


Eilen yritin varmaan sellaiset 20 min stalkata omalla pihalla lintuja. Niistäpä on tullut niin arkoja, että vain yksi sinitiainen uskalsi lähietäisyydelle. Tämä siis. Se kävi syömässä talisiementankoa hetken, mutta ei tykännyt sekään mun tähtäilyistä. No, sää ei ollut paras mahdollinen. Kunnon tuulella tiput jäävät kai metsään odottelemaan aikaa parempaa. Tänään sää on eilistäkin huonompi. Taitaa jäädä kuvaukset kuvaamatta. Linnuilla on jo silti kevättä rinnassa. Ajattavat toisiaan takaa ja laulaa lurittelevat niin, että korvissa soi. Varsinkin tässä aamulla olin hieman näreissäni, sillä heräsin Frankie boyn elikkä fasaanikukon rääkäisyihin. Se on taas niin kukkona että!! Nukkuu ison tuijan alla ihan meidän makkarin seinän takana.


Kommentit

Marru sanoi…
Hih... vai on kukkoilut alkaneet :D
Tellu Tom sanoi…
Hyvä kuva ja niin kauniit värit.
Pirkkoinkeri sanoi…
Onneksi oli tämä yksi, josta sait tosi hienon kuvan. Kyllä on kovin tuulista täälläkin eikä paljon kuvattavaa ole. Nyt täytyy vaan odottaa niitä kevään merkkejä, joista lehdet ja televisio yhtenään mainitsevat.
Sirpa sanoi…
Piti tulla katsomaan mitä tarkoittaa stalkkaus :)
Upean kuvan saitkin sinitintistä!
Saara sanoi…
Hieno kuva!! Oikein tekee mieli silittää tintin tukkaa :)
Susanna sanoi…
Tintit löytävät ruokaa jo muualtakin kuin ihmisten laittamilta ruokapaikoilta, joten niillä on varaa olla varovaisia. Niin ne ovat täällä meilläkin...
Marris sanoi…
Ihana kuva tyypistä :)

Meidän pihalla lintuja ei näy ollenkaan näin talvikaikaan. Kesällä sen sijaan alkaa lintuja hyppelehtimään pihalla ja tekevät pesiä talomme katon alle, ulkorakennuksen seinällä olevaan pönttöön tai tonttia ympäröiviin isoihin puihin.

Viime kesänä oli kaksi tikanpesää ihan tontin vieressä. Sitten ahkerat vanhemmat lentelivät seuranamme pihalla, kun etsivät syötävää pienokaisilleen :)