Rannan sininen hetki


Tämä kuva on otettu jo aikaa sitten, mutta nyt kerran taas kun sää on harmaa ja epämääräisen vetinen, niin lohduttaa edes kuvassa oleva valon tuikahdus. Kohta pitäisi tehdä hiihtolomaviikolle loma-anomusta. Kahden päivän hiihtolomaa olen suunnitellut. Pitäisi olla ennustajaeukko ja osata valita kaunista säätä olevat päivät!

Tänään vietetään Runeberginpäivää. Tarvii varmaan poiketa leipomon kautta! Viikonloppuna voisi lisäksi leipoa Fredrikan piirakkaa, joka myös kuuluu meidän perheen perinteisiin!

Kommentit

Saara sanoi…
Mä kans arvon täällä talvilomani ajankohtaa, että pitääkö se säästää aivan huhtikuun loppuun että saisi jo nauttia keväästä, vai uskaltaisiko jo maaliskuulle anoa... Kun en mä sillä lomalla mitään tässä keskellä talvea tee - nimenomaan kun nuo ulkoiluvalokuvaussäätkin ovat mitä sattuu ja vaikeita ennustaa. Tsemppiä sinne loppuviikkoon, kaunis sininen kuva!
Pirkkoinkeri sanoi…
Kaunista sinisyyttä. Tuossa päivemmällä katselin kuviani ja kuinka erilaiselta maisemat näyttivätkään pari, kolme viikkoa sitten. Oli aurinkoa, lunta ja kuuraa. Eiköhän niitä kaikkia kuitenkin vielä saada tämänkin talven aikana.