11420 askelta


Upea sää tänään! +4 C taisi olla lämpötilat, tai se vaihteli kummalla puolella rantsua sattui taivaltamaan. Kamerareppu tarvikkeineen painoi kyllä harteita, mutta nyt silti vaan nautittiin säästä.


Jää oli ohutta hyhmää vain veden pinnalla. 


Paljon oli porukkaa liikenteessä, vaikka näissä kuvissa ihmisiä ei näykkään.


Jostain syystä kuvasin tänään paljon erilaisia paremmat päivät nähneitä puurakenteita tuolla rannalla. Niitten rumuus jotenkin vetosi kauniina päivänä.


Tuuli oli tuivertanut ohueen jäähän "aaltoja".


Laajakulmaobjektiivi on varsinainen taikaputki. Rumakin maisema muuttuu melkein kauniiksi. Taivas on sinisempi, risut, kivet ja puut muuttuvat taiteellisiksi.


Oli mahdoton nälkä kun pääsin kotiin, mutta eipä tuolta ulkoa olisi millään malttanut tulla sisälle. Jalat ovat kyllä sen verran hyytelöä, että taidan peruuttaa suunnittelemani toisen reissun.


Kommentit

Susanna sanoi…
Laajakulmalla kuvaan mahtuu enemmän taivasta. Se piristää heti, jos taivas ei ole täpötäynnä tumman harmaita pilviä.
Kimmo Hurri sanoi…
Upean retken olet tehnyt. Minä ajoin tänään tuon paikan ohi palatessani vaimon kanssa omalta retkeltämme kohti kotia.
Intianminttu sanoi…
Onpa teillä ollut komea keli! Minä vietin hikisen päivän kasvitieteellisessä puutarhassa akvarellikurssilla...Toivottavasti edellisessä postauksessa mainitsemasi ikävä salamanisku on muuttunut ja asia, mikä ikinä se onkaan, on jo paremmalla tolalla.
Pasi Lepola sanoi…
Pakko heittää tähän väliin, että voitit! Huikeasti komeampi aurinkokuva kuin minun blogissa, hyvä Tillariina!
Tillariina K. sanoi…
Intianminttu, se on sellainen salama, että todennäköisesti kestää, kestää... Valitettavasti. Ehkä se ei koskaan katoa, sen näkee sitten.

Pasi, enpä tiedä. Oli niin vaikea kuvata kun paiste oli kerrassaan kova. Suurin osa kuvista puhkipalaneita. Vasta kotimatkalla sain auringon taakseni ja ei tarvinnut kuvata vastavaloon.
Kaunista ihania kuvia :)
Anne sanoi…
Syystä, jota en osaa selittää, mua viehättää tuo viimeisin kuva.
What a fantastic series, Jette. I see that you have still ice and frost in your country. We didn't have a winter last year and now it is spring here in the Netherlands. The second photo with that stunning sun is my favorite. Greetings, Joke