Käpyjä


Kaiken ruumuuden keskellä eilen yritin kovasti ja siis tosi kovasti nähdä jotain nättiä!


Nämä kävyt näyttivät aika näteiltä. Harmittavasti siihen aikaan kun olin liikenteessä, niin aurinko ei suvainnut näyttäytyä. Tein huonon sään vuoksi lähtöä kuvaamaan kolme kertaa. Käytin kissaa ensin kävelyllä ja kiertelin pihaa. Tuntui, että hukkareissu tulisi eteen. No, melkeinpä niin.Jos tätä lällikautta ja ruskeaa maata jatkuu toista kuukautta...tulee aika pitkä aika kuvata tätä kuollutta luontoa. Ei hyvä. Toisaalta näin jossain pensaassa jo vihertäviä silmuja.Muistutan itseäni siitä, että juhannuksen aikaan kävisin katsomassa näitä kuvia ja osaisin oikealla tavalla ja superhyper hyvin arvostaa kesää! No, arvostan mä muistuttelemattakin, mutta silti...:)

Kommentit

seijastiina sanoi…
Tosi nättiä löysitkin, kauniita kuvia sait ♥
Tiitsa sanoi…
Älähän nyt, luontohan herää joka päivä enemmän ja enemmän. Muuttolintuja palaa ja maasta alkaa nousta jos jonkinlaista. Minä olen siitä kummallinen, että herään luonnon myötä keväällä ja kesällä kun kaikki on "valmista" tuntuu ettei mitään tapahdu. Onneksi on perhoset ja korennot ;). Joku kumma "mielenvikaisuus" vanhuuden myötä. =DD
Löytämisen iloa ja aurinkoa viikkoosi.
Kirsti sanoi…
Hienot makrot kävyistä :)
Anne sanoi…
Onhan nämä kauniita!
Pirkkoinkeri sanoi…
On mämä kuvasi kävyistä niin paljon kauniita!
S sanoi…
Tänään oli ihan tarkistettava kellosta töihin mennessä aamulla, olinko rutkasti myöhässä, kun oli niin paljon valoisampaa kuin aiemmin! Ihan oikeaan aikaan olin! Ja sentäs olin viikonloppunakin töissä, mutta menin iltavuoroon pari päivää ja osa päivcistä on ollut ehkä pilvisempiä? Mtta kyllä se kesä tulee! Linnut orkesteeraa niin että kuurommatkin kuulee ja nurmi on jo melkien vihreimmillään meillä päin! :)

Kevättä rintaan vaan sinnekin! :)

http://elamaakuvina.blogspot.fi/
Katja sanoi…
Hienoja käpykuvia! Lehtikuusen kävyt ovat kaikkein kauneimpia.:) Ei ulkona vielä ole kauhean kuvauksellista, mutta kohtahan se luonto sieltä taas herää, ja sitten kuvattavaa riittää.:)
Pasi Lepola sanoi…
Käpy ei itsessään ole kovin kaunis (tai miten sen nyt ottaa), mutta olet onnistunut tekemään sommittelulla ja sopivalla syväterävyyden valinnalta kuvista todella karun kauniita, hienoa työtä!
Äityli-Mummo sanoi…
Kauniita kuvia käpysistä, lienevätkö lehtikuuse käpyjä.